Viteza si inovatie la Auto Total Business Show 2022

Viteza si inovatie la Auto Total Business Show 2022

Aproape 43 000 de pasionati de masini au vizitat in weekend a 9a editie Auto Total Businesss Show (ATBS). Dupa 3 ani de pauza, ATBS, cea mai mare expozitie din Romania de piese auto OE si aftermarket, scule, echipamente si accesorii pentru service-uri auto, a oferit vizitatorilor tehnologie si spectacol la Romexpo Bucuresti.

De la super-caruri Ferrari 8 pana la monster-trucks, de la Dacii transformate cu investitii de mii de euro pana la modele McLaren, comunitatea pasionatilor de masini a avut cu ce se delecta la Romexpo in weekendul 28-29 mai. Modelele rare si masinile tunate au fost vedetele expozitiei. La Drift Games, publicul a aplaudat zeci de dueluri roata la roata, depasiri spectaculoase cu roti incinse si mult fum: parcari in derapaj, treceri la limita printre obstacole si multe alte elemente spectaculoase au aratat indemanarea pilotilor Darko Grujovic (Serbia), Silvio Gotsev (Bulgaria), Viktor Atanasov (Bulgaria), Stefan Mladenov (Bulgaria), Marius Mitrache (Romania) si Razvan Stan (Romania). Cateva zeci de norocosi au vazut spectacolul de drift de la etajul 20. La Dinner in the Sky, sampania s-a baut pe fundalul cauciucurilor scrasnind.

600 de cai putere dezlantuiti n-au putut sa faca fata fortei brute ale campionilor competitiilor Strongman din Romania si din afara. Uriasii Vladimir Comorovschi, Vlad Leahu, Silviu Urdea si Seifeddine Dit Karwache Hussein au stricat pur si simplu o masina de drift tinand-o pe loc. In razboiul forta muschilor vs. forta mecanica, cea dintai a triumfat. N-a fost singurul moment uluitor de la Romexpo: cei 6 si-au demonstrat abilitatile mutand din loc camioane de 16 tone.

„Ne bucuram ca dupa 3 ani de pauza am reusit sa reluam Auto Total Business Show in format fizic. Peste 43.000 de vizitatori au interactionat cu peste 120 de expozanti pe durata celor 2 zile sub umbrela ATBS, brand cu suflet romanesc nascut din pasiunea pentru masini. Profesionistii din industria reparatiilor auto sau simplii amatori de tehnologie auto au avut ocazia sa testeze indeaproape produsele expuse, sa participe la training-uri si demonstratii gratuite sau la numeroase concursuri organizate de producatorii prezenti, care au reprezentat cele mai importante nume din domeniul automotive. Un etaj intreg al Pavilionului Central Romexpo a fost dedicate expozitiei de scule si utilaje pentru service-uri auto, precum si standurilor de vopseluri. La Tech Corner au fost prezentate seminarii si prezentari dedicate industriei automotive: solutii aplicate, solutii de business management pentru ateliere auto, lansari de ultima ora. ATBS este probabil cea mai importanta scena a industriei automotive locale, o sursa de referinta pentru producatorii automotive si consumatorii lor. Cu consecventa, ATBS aduce anual inovatie si traditie in industria auto” spune Gabriel Zane, director Marketing AD AUTO TOTAL.