Bike XCS iti transforma NOTA de la BAC in discount la biciclete, piese si accesorii!

Bike XCS iti transforma NOTA de la BAC in discount la biciclete, piese si accesorii!

Daca te numeri printre cei care anul acesta au sustinut (si luat) examenul de bacalaureat sau evaluarea nationala, Bike XCS are o surpriza pentru tine: iti vom transforma nota in discount la biciclete, piese sau accesorii!

Daca nu tu esti cel vizat, poate ai prieteni, rude, care anul acesta au sustinut unul dintre aceste examene. Spune-le despre oferta noastra si fa-le o bucurie!

Discountul se calculeaza procentual, in functie de nota obtinuta. Ai luat nota 10? BikeXCS iti acorda 10% discount la biciclete, piese si accesorii!

Promotia este valabila in perioada 4 iulie 2015 – 31 iulie 2015.

Citesti regulamentul promotiei aici: http://www.bikexcs.ro/nota-de-la-bac-2015

Bike XCS – Biciclete pe alese!

Bike XCS are o istorie de peste 10 ani in care a comercializat si continua sa comercializeze cu succes  biciclete si accesorii de biciclete de calitate superioara.

Produsele comercializate de Bike XCS sunt disponibile atat in magazinele fizice, cat si la comanda online, pe site-ul www.bikexcs.ro.

Dispunem de 2 showroom-uri in Bucuresti, fiecare cu cate un service de biciclete, respectiv:

Magazin Bike XCS 1: Str. Baba Novac, nr. 11A, Bucuresti

Magazin Bike XCS 2 :  Bd. Lacul Tei, nr. 126-128, Bucuresti

Pentru comenzile online, prin www.bikexcs.ro, transportul este GRATUIT pentru o valoare a cosului de peste 250 lei, iar sub 250 lei costul este de doar 20 lei. Puteti beneficia de consultanta prin telefon pentru alegerea produsului potrivit.

Atat din magazinele noastre fizice, cat si din magazinul online, puteti achizitiona bicicleta preferata, in rate, fara dobanda, prin Card Avantaj, Star BT si Bonus Card Garanti.