(P) Parerea ta conteaza, Bike XCS o premiaza!

(P) Parerea ta conteaza, Bike XCS o premiaza!

Bike XCS a lansat campania „Parerea ta conteaza, Bike XCS o premiaza!”. Pentru a participa la aceasta campanie tot ce trebuie sa faci este sa scrii un articol despre Bike XCS care sa ramana activ minim 6 luni de la data publicarii. Articolul sau review-ul poate fi publicat oriunde pe internet (pe blogul sau site-ul tau) si trebuie validat trimitand linkul la adresa de email magazin@bikexcs.ro.

Ce poti castiga participand la campania „Parerea ta conteaza, Bike XCS o premiaza!”?

Participantii pot castiga un voucher de reducere in valoare de 5%  pentru prima comanda pe www.bikexcs.ro pentru produsele aflate in stocul Bike XCS si care nu se afla deja intr-o alta promotie.

Bike XCS iti ofera si posibilitatea de a castiga un voucher de 15% daca scrii mai mult de 1 articol si un voucher de 20% pentru cel mai inspirat articol.

Toate voucherele pot fi utilizate o singura data si sunt valabile 30 zile de la data emiterii. De asemenea, voucherele se supun regulamentului general pentru promotii si reduceri.

In cadrul promotiei „Parerea ta conteaza, Bike XCS o premiaza!” plata se va face numerar, in magazin sau ramburs pentru comenzile de pe web site. Poti plati si cu cardul pentru comenzile online, dar nu in rate.

Bike XCS – magazinul tau de biciclete si produse pentru ciclism

Bike XCS comercializeaza o gama larga de produse pentru ciclism, atat pentru adulti, cat si pentru copii, accesorii si echipamente specifice precum: casti, manusi, ochelari si imbracaminte. Acceseaza magazinul online www.bikexcs.ro sau viziteaza cele doua showroom-uri din Bucuresti, de pe Str. Baba Novac 11a si Bd. Lacul Tei 126-128.