(P) Bike XCS topeste preturile la biciclete!

(P) Bike XCS topeste preturile la biciclete!

Vara asta, Bike XCS ti-a pregatit o surpriza! Ai mari reduceri de preturi la cele mai performante si moderne biciclete. Biciclete Cube, Cannondale sau Ghost cu 10%-25% mai ieftine! Vino in magazinele de biciclete Bike XCS  din Bucuresti sau comanda online prin www.bikexcs.ro si te bucuri de surprize si oferte de neegalat!

Luna asta, Bike XCS topeste preturile la biciclete!

Bike XCS a pregatit iubitorilor de ciclism o mare surpriza: Reduceri de Vara la cele mai performante biciclete!

Ti-am pregatit preturi foarte bune la biciclete de top de la brand-uri renumite precum Cannondale, Ghost si Cube. Nu uita, stocul este limitat, iar marimile comune se vand cel mai repede! Daca esti din Bucuresti, ne poti vizita la unul din magazinele noastre unde te vor intampina muuulte alte reduceri!

Cateva exemple de biciclete la preturi promotionale:

***Bicicleta Focus Fat Boy 2.0 26″ Verde 2014 *** la PRET REDUS pe BikeXCS.ro! Economisesti 701 RON! Profita chiar acum!  O bicicleta care face fata cu succes traseelor off-road (drumuri prin padure, teren abrupt, drumuri noroioase, pietris, roca).

***Cursiera Cannondale CAAD 8 Sora 9v*** la PRET REDUS pe BikeXCS.ro! Economisesti 723 RON! Profita chiar acum!  O bicicleta de oras rapida, eleganta si usoara.
***Bicicleta Cube Attention SL 29 Black/Green 2015 *** la PRET REDUS pe BikeXCS.ro! Economisesti 390 RON! Profita chiar acum! Comanzi online si ai TRANSPORT GRATUIT sau vii in magazinele noastre fizice din Bucuresti!

Despre Bike XCS

BikeXCS este alaturi de tine, oferindu-ti biciclete de calitate de 11 ani. Experienta bogata  si dragostea noastra pentru biciclete, pentru natura si mai ales pentru o viata activa, ne recomanda, si iti ofera garantia ca la noi gasesti produse si servicii performante.

Unde ne gasesti?

Cele 2 magazine fizice de biciclete BikeXCS din Bucuresti sunt situate in: Str.Baba Novac 11a si pe Bd. Lacul Tei 126-128. Fa-ne o vizita de Luni pana Vineri intre orele 10-20 si Sambata intre orele 10-14.

De asemenea, ne gasesti si online la adresa www.BikeXCS.ro.

Te asteptam!

BikeXCS, biciclete pe alese!