(P) Promotie Hoya : 20% reducere la lentilele HOYA PNX Kids + “4XGARANTIE HOYA”

(P) Promotie Hoya : 20% reducere la lentilele HOYA PNX Kids + “4XGARANTIE HOYA”

 In perioada 1 August – 31 Octombrie 2015, beneficiezi de 20% reducere pentru lentilele monofocale HOYA PNX 1.53 QSPs + un card de garantie speciala “4XGARANTIE HOYA”.

In perioada 1 August – 31 Octombrie 2015, beneficiezi de 20% reducere la lentilele monofocale HOYA PNX Kids – lentile adaptate provocarilor copilariei. Totodata, la achizitionarea lentilelor monofocale PNX 1.53 clientul va primi si un card de garantie speciala ce atesta calitatea deosebita a acestor produse oferind siguranta alegerii corecte.

 Acest card de garantie speciala “4XGARANTIE HOYA” acopera urmatoarele situatii:

9 luni garantie pentru schimbare prematura a dioptriilor: garantie oferita in cazul modificariilor dioptriilor in curs de 9 luni de la achizitionare. Lentilele vor fi inlocuite cu o pereche de lentile Hilux 1.50 Hi-Vision Aqua QSP IMT cu reducere 100% sau o pereche de lentile monofocale din PNX 1.53 cu reducere 50%, avand corectia noua.

12 luni garantie anti-spargere: garantie ce asigura rezistenta la spargeri sau fisurari ale lentilelor PNX 1.53. Lentilele deteriorate vor fi inlocuite cu alte lentile HOYA avand aceiasi parametrii.

12 luni garantie pentru siguranta la montaj: garantie ce asigura rezistenta la spargere sau fisurare in zona de prindere a suruburilor sau a capselor in cazul montajului glazant sau a firului in cazul montajului perivist. Lentilele in cauza trebuie sa aiba in zona de prindere o grosime minima de 1.7 mm. Lentilele deteriorate vor fi inlocuite cu alte lentile HOYA avand aceiasi parametrii.

24 – 36 luni garantie durabilitate antireflex: garantie pentru tratamentele antireflex Hi-Vision LongLife, Super Hi-Vision si Hard Hi-Vision Aqua. Lentilele ce prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite.

Despre Hoya

Hoya Corporation este o companie globala cu sediul in Tokyo, Japonia si lider in furnizarea produselor inovative high tech si serviciilor bazate pe tehnologii avansate din domeniul opticii.

Experienta acumulata si atentia pentru cercetare si dezvoltare, sunt garantia Hoya pentru producerea lentilelor oftalmice cu valoare adaugata.

Hoya propune o gama variata de lentile de ochelari si tratamente pentru lentile: lentile progresive, lentile cu design monofocal, lentile pentru interior, lentile colorate, lentile fotocromice, tratamente antireflex, tratamentul de neutralizare a luminii albastre, tratament UV.

Pentru mai multe detalii despre produsele Hoya, viziteaza site-ul http://www.hoya.ro