BikeXCS a vandut una dintre cele mai scumpe biciclete de pe piata

BikeXCS a vandut una dintre cele mai scumpe biciclete de pe piata

Recent, magazinul de biciclete BikeXCS din Bucuresti a reusit sa vanda una dintre cele mai scumpe biciclete de pe piataHaibike xDuro FullSeven Carbon Ultimate, in valoare de 15.000 de Euro!

Este vorba despre una dintre cele mai bune biciclete electrice din lume, perfecta pentru cross country mountain bike, maratoane si ciclism montan.

Haibike xDuro FullSeven Carbon Ultimate este prima bicicleta electrica MTB cu motor Bosh din lume contruita din carbon 100%. Cadrul este construit din Carbon UD cu sistem de suspensie pe spate 4 link, pe o roata de diametru de 27.5?. Intregul cadru este din carbon, pana si montura motorului este din carbon 100%, pentru a reduce si mai mult din greutate.

Pentru biciclistii in cautare de viteza si flexibilitate, cadrul de carbon este o necesitate. Usoara si durabila, Haibike xDuro FullSeven Carbon este construita din componente electrice si mecanice de inalta calitate pentru a-ti oferi una dintre cele mai bune experiente.

Alimentata cu o baterie litiu-ion de 36V, care poate fi usor de indepartat pentru incarcarea portabila, Haibike xDuro FullSeven Carbon Ultimate ofera de asemenea computer de bord multifunctional cu sistem de localizare GPS, suport multimedia complet si integrare Bluetooth cu telefonul pentru mesaje text si apeluri-alerta. Mai mult decat atat sistemul poate fi folosit ca o suita completa de fitness cu conexiune la PC.

In magazinele BikeXCS gasesti peste 100 de modele de biciclete electrice de la producatori de renume: HAIBIKE, CUBE, DRAG, FOCUS. Vezi aici gama de biciclete electrice comercializate de BikeXCS: https://www.bikexcs.ro/biciclete/biciclete-electrice.html

 

Ne gasesti aici:

Magazinele fizice de biciclete BikeXCS:

Lacul Tei 126-128, sector 2, Bucuresti

Baba Novac 11a, sector 3, Bucuresti