Black Friday pentru companii la IT Genetics: reduceri de pana la 90% si sute de produse cu oferte speciale.

Black Friday pentru companii la IT Genetics: reduceri de pana la 90% si sute de produse cu oferte speciale.

In data de 13 noiembrie 2020 compania romaneasca IT Genetics, cel mai important furnizor al solutiilor de identificare automata, colectare de date (AIDC) si puncte de vanzare (POS), va organiza campania de reduceri speciale Black Friday. Cunoscuta ca fiind cel mai mare eveniment dedicat segmentului B2B, cu reduceri aplicate de pana la 90%, editia din acest an propune o selectie generoasa de echipamente, solutii software si consumabile.

Prin campania de Black Friday editia 2020 cu implicarea producatorului Honeywell, unul din principalii parteneri, IT Genetics se adreseaza atat companiilor mari cat si afacerilor mici si medii care activeaza in domenii variate, de la productie si distributie, retail sau e-commerce, transporturi, logistica sau transport de persoane, pana la industria pharma, sanatate, utilitati sau sectorul public. Expertiza acumulata in cei 13 ani de existenta ai companiei si portofoliul competent de produse si solutii, fac ca editia 2020 a campaniei de Black Friday sa ramana o ocazie foarte buna de aprovizionare cu consumabile uzuale si echipamente esentiale, cat si o sansa de a achizitiona cele mai noi tehnologii si echipamente cu impact semnificativ in reducerea costurilor si eficientizarea activitatii unei companii.

Campania de Black Friday editia 2020 va avea loc pe www.itgstore.ro, platforma de e-commerce a companiei. Vor fi disponibile oferte din categorii precum cititoare de coduri de bare, imprimante de bonuri, imprimante de etichete, imprimante termice, terminale mobile, sisteme POS, puncte de vanzare, aparate de etichetat, consumabile si solutii software. Astfel, oferta speciala de Black Friday este in stransa legatura cu nevoile clientilor si partenerilor IT Genetics, pentru a oferi produse utile care, dincolo de pretul promotional aduc beneficii reale dupa achizitie.

Cu oferte speciale si discount-uri de pana la 90%, campania de Black Friday va pastra avantaje precum transportul gratuit oferit la toate comenzile cu o valoare de minim 150 RON si vouchere cu valoarea de 250 lei la pretul promotional de 175 lei. Acestea pot fi folosite ulterior intr-o o perioada de 4 luni pentru a cumpara orice produs disponibil pe site-ul www.itgstore.ro.

„– Editia 2020 a campaniei de Black Friday tine cont de transformarile aparute in domeniile de activitate pe care activeaza clientii si partenerii nostri. Pandemia Covid-19 a adus provocari si situatii dificile pentru mediul de afaceri. Astfel, nu ne-am concentrat oferta doar pe solutii de optimizare si reducere a costurilor, adaugand si solutii special concepute pentru a ajuta afacerile care se confrunta cu neajunsurile cauzate de evolutia pandemiei si restrictiile impuse de autoritatile locale. Sunt convins ca am reusit o pliere dinamica pe situatia actuala si desigur, pe nevoile si feedback-ul generat de aceste nevoi si provocari, avand astfel o campanie de Black Friday atractiva atat pentru clientii nostri vechi cat si pentru cei noi” a declarat Stefan Axinte, CEO IT Genetics.

Cu peste 13 ani de experienta pe piata din Romania, IT Genetics este distribuitor si integrator de top al solutiilor de identificare automata, colectare de date (AIDC) si puncte de vanzare (POS). Cu o cifra de afaceri de 6.8 milioane de euro in anul 2019, compania isi reafirma constant misiunea de a oferi companiilor solutii personalizate si echipamente performante, pregatite sa raspunda celor mai exigente cerinte si asteptari.