Start-UP, intre adaptabilitate si dezvoltare. Eveniment de sustinere si promovare  START-UP-uri in Regiunea Sud-Muntenia

Start-UP, intre adaptabilitate si dezvoltare. Eveniment de sustinere si promovare START-UP-uri in Regiunea Sud-Muntenia

In cadrul Campaniei de promovare a ProiectuluiAntreprenori SMART – Tineri Responsabili, Ambitiosi, Motivati, de Succes”, in data de 18 noiembrie, va avea loc „Start-UP, intre adaptabilitate si dezvoltare”, Eveniment de Sustinere si Promovare START-UP-uri in Regiunea Sud-Muntenia.

Asociatia ”Societatea Nationala Spiru Haret pentru Educatie, Stiinta si Cultura”, in calitate de Beneficiar al Proiectului, POCU/82/3/7, Cod SMIS: 104098, finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, organizeaza ONLINE, pe platforma ZOOM, in data de 18 noiembrie, ora 18.00, „Start-UP, intre adaptabilitate si dezvoltare” – Eveniment de Sustinere si Promovare START-UP-uri in Regiunea Sud-Muntenia, in cadrul SA 7.2 Campanie de organizare de evenimente de sustinere si promovare intreprinderi.

Scopul principal al evenimentului este sa promoveze START-UP-urile infiintate in cadrul Proiectului si produsele/ serviciile acestora si vizeaza in mod direct impactul crizei pandemice asupra mediului de afaceri.

In cadrul evenimentului sunt invitati antreprenorii firmelor infiintate prin proiect, membrii ai echipei de proiect, precum si alti membri ai grupului tinta. Discutam despre exemple de bune practici si despre provocarile din aceasta perioada de criza impreuna cu:

  • Vlad Berteanu, Senior Manager la Zenefits si fondator de start-up;
  • Alexandra Revnic (Timofte), Creative Manager in Super Petreceri;
  • Alex Mihut, administrator al Sound Crew SRL, membru fondator ALIS (Asociatia lucratorilor din industria spectacolelor);
  • Catalin Georgescu, co-fondator Editura Carusel Books.

Echipa de proiect, precum si ceilalti participanti vor aborda o tematica diversificata, cu privire la modalitati de adaptate si, dupa caz, de dezvoltare din aceasta perioada.

De asemenea, evenimentul reprezinta si o oportunitate de parteneriat si/ sau colaborare pentru antreprenori pe piata locala si nationala.

Participarea la eveniment este GRATUITA si se realizeaza pe baza de inscriere online prin formularul de contact: http://portal.antreprenorismart.ro/

PS: Locurile sunt limitate. Evenimentul se va desfasura online, pe ZOOM.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Contact: Antreprenori SMART – Tineri Responsabili, Ambitiosi, Motivati, de Succes, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Expert PR

Dobrota Cristina Irina

prantreprenorismart@gmail.com

Manager Proiect

Hurloiu Iulian

smartantreprenori@gmail.com