Bucharest Art Exhibition 2021: Bijuterie contemporana, pictura, sculptura, fotografie si design vestimentar

Bucharest Art Exhibition 2021: Bijuterie contemporana, pictura, sculptura, fotografie si design vestimentar

UPDATE:

Din cauza cresterii ratei de infectare COVID in Bucuresti, evenimentul Bucharest Art Exhibition programat pentru weekend-ul 15-16-17 octombrie nu va mai avea loc in format offline in datele mentionate. In Bucuresti activitatea desfasurata in spatiile culturale este permisa exclusiv doar persoanelor vaccinate fara dovada testarii negative la virusul Covid, asadar consideram ca desfasurarea unui eveniment de amploarea ar afecta siguranta participantilor si a publicului.

In aceasta situatie suntem nevoiti sa amanam evenimentul pentru data de 13 noiembrie in format online, pentru a ne alinia programului Noaptea Alba a Galeriilor. Imagini din galeria Bucharest Art Exhibition le veti putea urmari pe siteul www.noapteagaleriilor.ro

In format offline expozitia Bucharest Art Exhibition este reprogramata pentru weekend-ul 3-4-5 decembrie.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Bijuterie contemporana, pictura, sculptura, fotografie si design vestimentar vor straluci in atentia publicului in Sala Regina Maria – Athenee Palace Hilton (str. Episcopiei nr. 1-3).

In deschiderea evenimentului incepand cu orele 19,00 Gabi Stanescu, compozitor si violonist va sustine un concert.

Tempus fugit, tema evenimentului din acest an ne invita la o retrospectie a evolutiei artelor vizuale. Evolutia fiecarei opere a fost determinata de o schimbare majora a conceptiei artistului asupra realitatilor inconjuratoare.

In sectia „Bijuterie Contemporana” veti admira operele lucrate in rasina, argint, aur sau platina ale maestrilor bijutieri, absolventi Assamblage – Institutul de Arta si Design. Dupa un periplu prin galeriile de arta din Europa (Spania, Portugalia, Italia, Grecia, Turcia, etc.) in calitate de expozanti, artistii bijutieri se reintorc in Bucuresti pentru a expune in cadrul evenimentului Bucharest Art Exhibition organizat de ONG Anonymo Muza si Madame Sophie.

Pentru ca tema evenimentul este timpul, cum am putea sa il masuram mai bine decat cu un ceas?
Augustin Matei, invitat de marca, va expune o colectie de ceasuri de lux, ce a facut celebra Romania peste hotare in materie de bijuterie.

Expozitia de fotografie semnata de AnaMaria Kovalciuc, despre Vulcanii Noroiosi, isi propune sa promoveze Romania turistica, locuri mai putin mediatizate si vizitate dar a caror frumusete si importanta sunt inegalabile.

In sectia pictura veti putea admira lucrari abstracte, expresioniste semnate Iulia Paun.

Accesul se face GRATUIT.