Cabluri si accesorii pentru cabluri de la liderul mondial LAPP

Cabluri si accesorii pentru cabluri de la liderul mondial LAPP

Compania LAPP a fost fondata de Oskar si Ursula Ida Lapp in anii ’50, iar astazi este lider mondial pe piata produselor integrate de cabluri – cabluri electrice, cabluri industriale si accesorii pentru cabluri, precum si sistemele de cabluri complet asamblate si gata de instalare

LAPP combina structura unei retele globale de companii cu fortele distinctive ale unei companii de familie.

LAPP a evoluat de la un jucator ambitios la lider mondial. Astazi, compania pune la dispozitia clientilor peste 40.000 de produse standard, 8 branduri, 40 de companii, 17 fabrici si peste 3.770 de angajati in intreaga lume – portofoliu complet disponibil pentru proiectul dvs.

Indiferent daca vorbim despre Polul Nord sau Himalaya, mine sau pesteri subacvatice, instalatii de biogaz sau evenimente sportive, in gheata sau zapada, in aplicatii de peste tot din lume se gasesc produse LAPP. Va furnizam expertiza tehnica specializata, local, dezvoltand proiectul alaturi de dvs, conform nevoilor dvs.

2018 a fost un an fructuos pentru LAPP, marcat de achizitia partenerului elvetian Volland AG, cu sediul in Rümlang, unul dintre partenerii de distributie LAPP de la infiintarea companiei in 1960, primul distribuitor international LAPP, cat si de deschiderea unei noi subsidiare in Australia, la inceputul lunii februarie. Tot in 2018, furnizorul de top de solutii de cablare a decis unificarea identitatii globale sub un singur nume, LAPP.

LAPP Romania digitalizeaza solutii 24/7 la indemana clientilor

LAPP Romania va furnizeaza o solutie revolutionara de selectare a cablurilor electrice si a cablurilor industriale pentru nevoile companiei dvs. Prin configuratorul de produse LAPP, salvati timp si energie atunci cand cautati produsul potrivit. Peste 40.000 de produse standard formeaza baza in configuratoarele de produse LAPP, creand posibilitatea unui numar infinit de solutii. Folosind criteriile existente, puteti gasi cabluri electrice, cabluri industriale, presetupe, etichete, cabluri premufate, cabluri servo, conectori sau conductori in doar cateva secunde. Aplicatia este disponibila atat pe website, cat si pe tableta si telefonul mobil.

In plus, de pe website-ul www.lappkabel.ro puteti descarca Ghidul Cablurilor Industriale LAPP, editia in limba romana, aveti acces la zeci de articole si fise tehnice, ghiduri practice si whitepapers, putand fi la curent si cu webinare sau cu alte evenimente la care LAPP va invita sa participati. Pe langa cerintele standard, compania acorda atentie aplicatiilor personalizate si va tine la curent in legatura cu ultimele inovatii din industrie prin newsletterele si platformele de social media.

Cu LAPP Romania  aveti parte de cea mai buna solutie implementata in proiectul dvs.

LAPP Romania furnizeaza expertiza tehnica specializata, pe plan local, dezvoltand proiectul alaturi de dvs, conform nevoilor dvs.