Cablurile preasamblate ÖLFLEX® CONNECT

Cablurile preasamblate ÖLFLEX® CONNECT

Cu gama de cabluri preasamblate ÖLFLEX CONNECT de la Lapp economisiti timp si efort. Cablurile preasamblate ÖLFLEX CONNECT sunt disponibile atat in design standardizat, cat si personalizat, conform cerintelor fiecarui client, in conformitate cu reglementarile si standardele locale.

Gama de cabluri preasamblate ÖLFLEX® CONNECT cuprinde:

– cabluri preasamblate clasice ÖLFLEX CONNECT, in design standardizat sau conform cerintelor individuale ale clientilor.

–  ÖLFLEX CONNECT SERVO – ansambluri de cabluri servo in concordanta cu standardul Siemens.

– ÖLFLEX CONNECT CHAIN – ansambluri de lant portcablu pentru utilizare intr-o gama larga de industrii, in design standardizat sau personalizat.

De ce sa alegeti ÖLFLEX CONNECT:

Fara cheltuieli de capital. Evitati sa va realizati propriile linii de productie si sa achizitionati echipamentele si sculele de ultima generatie.

Fara cheltuieli operationale. Beneficiati de un singur furnizor, Lapp, de la care puteti achizitiona toate componentele necesare conectarii.

Stocuri reduse. Nu trebuie sa aveti grija de stocurile de conectori, cabluri, tuburi de protectie sau furtunuri. Nu aveti pierderi datorate taierilor acestora sau grija predarii resturilor.

Cantitati la cerere. Cu Lapp sunteti capabili sa raspundeti rapid la orice solicitare. Lucrand cu Lapp puteti dezvolta productia de la prototip la productie de serie: un furnizor pentru un reper sau pentru o serie mare.

Expertiza tehnica. Folositi expertiza Lapp obtinuta in decenii. Siguranta si fiabilitatea data de produse din branduri fara compromisuri.

Specialistii LAPP KABEL Romania va stau alaturi pentru a va ajuta sa gasiti solutiile optime necesare afacerii dumneavoastra.

Lapp Kabel Romania va poate oferi solutia potrivita pentru a indeplini toate cerintele dvs. De la un produs standard, la o productie adaptata; de la cel mai mic conector la cel mai mare flux de date – noi putem face orice. Indiferent ca sunt cabluri spiralate, cabluri servo, fibra optica sau cabluri pentru lanturi port cablu, calitatea produselor noastre incepe cu selectarea materialelor celor mai adecvate, proiectare in detaliu si continua cu sudura perfect automatizata a conectorilor sau sistemelor terminale ale cablurilor noastre preasamblate.

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul: https://lappromania.lappgroup.com