Cadouri de Paste pentru angajati, clienti si parteneri. Descopera oferta Total Office!

Cadouri de Paste pentru angajati, clienti si parteneri. Descopera oferta Total Office!

Pentru ca Sarbatorile de Paste se apropie cu pasi repezi, Total Office a pregatit pentru voi multe idei de cadouri. Daca doriti sa va rasplatiti angajatii sau colaboratorii, sa intariti relatiile de afaceri sau sa oferiti un dar persoanelor dragi, va invitam sa descoperiti ideile de cadouri propuse de noi.

Sarbatorile sunt momentul perfect pentru a oferi un cadou ca simbol de apreciere pentru munca, dedicarea si colaborarea de succes a companiei dumneavoastra cu angajatii, clientii si partenerii.

V-am pregatit o serie de cadouri de Paste traditionale, sub forma de pachete ce pot contine : cozonac traditional, vin rosu frantuzesc, romanesc sau whisky, ciocolata, oua din ciocolata, oua din lemn pictate, realizate manual in Romania, vase din ceramica pictate manual…etc.

Pe Total-Office.ro veti gasi peste 100 de cadouri de Paste pentru angajati, clienti si colaboratori.

 Despre Total-office.ro

Compania noastra comercializeaza articole de birotica, papetarie, tehnica de birou, stampile, produse administrative si de protocol. Toate produsele noastre sunt in conformitate cu standardele europene si sunt reprezentate de articole la cel mai bun raport calitate -pret.

S.C. TOTAL OFFICE & STAMP S.R.L.

Website: http://www.total-office.ro/