Canalele Social Media – instrumente de promovare pentru afacerea ta

Canalele Social Media – instrumente de promovare pentru afacerea ta

Fie ca vrem sau nu, retelele de socializare au devenit o parte esentiala a vietii noastre de zi cu zi, cu o crestere de peste 50% in ultimii ani. Blog, Facebook, Twitter, Youtube… le cunoastem cu totii, insa cum trebuie utilizate aceste platforme pentru a promova un site – acest lucru nu este cunoscut de multa lume.

Blogul – construieste-ti propria lume, promoveaza-te si fa bani din asta

Blogul este una dintre cele mai bune metode de a comunica online de o maniera complet independenta, de a interactiona cu clienti, vizitatori sau oameni interesati de afacerea ta. In timp ce blogurile interne (onsite) pot fi utilizate pentru a imbunatati comunicarea in interiorul companiei, cele externe (de sine statatoare, platforme Blogspot sau WordPress) pot fi utilizate in scopuri de marketing, promovare sau PR.

Facebook – stim ca-l stii pe de rost, dar stiai ca poti sa faci bani si marketing cu el?

Cu peste jumate de miliard de conturi active si cu rapoarte care anunta ca Facebook inregistreaza mai mult trafic decat Google, este normal ca din ce in ce mai multe afaceri sa-si faca aparitia in aceasta retea de socializare. Facebook ofera companiilor si persoanelor publice pagini si profile, la alegere.

Sunt multe posibilitati de optimizare a paginii tale de Facebook astfel incat aceasta sa genereze interes pentru compania ta. Daca investesti suficient timp, daca adaugi putina pasiune si multa munca,  pagina ta de Facebook iti va rasplati eforturile.

Twitter – ciripesti eficient si castigi… trafic si popularitate pentru afacerea ta

Construirea profilului tau pe Twitter este mult mai eficienta daca pornim la drum cu cateva obiective bine trasate. Ramane sa testezi strategiile castigatoare care sa aduca traficul si lead-urile de care ai nevoie.

Youtube – un alt mare clasic in online, in slujba imaginii site-ului tau

YouTube este considerat, (suprinzator pentru unii poate), si el in primul rand o retea de socializare, avand pana in prezent cel mai mare potential pentru marketing online cu peste un miliard de vizite in fiecare zi. Ca si celelalte retele de socializare, Youtube necesita continut proaspat si actualizat. Dupa Google, YouTube este al doilea motor de cautare din lume, si este exact motivul pentru care merita sa faci parte din aceasta comunitate.

Google+, arma secreta de la Google te ajuta sa-ti promovezi afacerea

Google+, cea mai noua platforma de social networking lansata de Google, este un subiect „hot” pe Internet, datorita oportunitatilor de socializare si promovare oferite.