(P) Cauti un importator/distribuitor/prelucrator de piatra naturala/granit/marmura/travertin in judetele Bacau sau Neamt?

(P) Cauti un importator/distribuitor/prelucrator de piatra naturala/granit/marmura/travertin in judetele Bacau sau Neamt?

Cauti un importator/distribuitor/prelucrator de piatra naturala/granit/marmura/travertin in judetele Bacau sau Neamt? Te asteptam in depozitele si showroomurile VINCA pentru a-ti alege materialele de care ai nevoie!

VINCA se numara printre cei mai mari importatori si distribuitori de piatra naturala, marmura si granit din Romania. Cei 26 de ani de activitate VINCA se datoreaza pe de o parte produselor de inalta calitate, iar pe de alta parte experientei si profesionalismului echipei noastre.

10 motive care te vor convinge sa alegi produsele si serviciile oferite de VINCA:

 1. Oferim servicii complete de Consultanta Vanzare – Montaj – Tratament si Intretinere pentru ca proiectele tale sa iasa exact asa cum ti-ai dorit si sa te bucuri de amenjarile cu piatra naturala zeci de ani.
 2. VINCA ofera certificate de conformitate/calitate pentru materialele comercializate pentru ca tu sa profiti de cea mai buna calitate.
 3. VINCA iti pune la dispozitie fise tehnice pentru toate materialele comercializate pentru ca tu meriti sa fii informat.
 4. VINCA ofera consultanta gratuita la domiciliul clientului pentru ca stim cat de mult conteaza timpul liber pentru tine.
 5. VINCA ofera adezivi si impermeabilizanti gratuit pentru ca tu sa beneficiezi de proprietatile pietrei zeci de ani.
 6. VINCA livreaza in toata tara pentru ca tu sa te poti misca in voie, lasand amenajarile cu piatra in grija noastra. Preluam comenzi online sau la telefon. Daca nu puteti ajunge in depozitele VINCA (BACAU, com, Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248 sau NEAMT, Roznov, str. Paltinului, nr.883), puteti consulta gama noastra de produse in magazinul online https://www.vinca.ro
 7. VINCA ofera mostre gratuit pentru a facilita luarea deciziilor pentru ca stim cat de important e pentru tine contactul vizual cu materialele.
 8. Fiind importator direct, VINCA ofera cele mai bune preturi din piata pentru piatra naturala, granit, marmura, travertin sau piatra decorativa pentru gradina si pietris decorativ, pentru ca stim cat de important este bugetul in fiecare proiect inceput.
 9. VINCA se ocupa si de prelucrarea/slefuirea pietrei naturale (marmura, granit, piatra naturala), conform specificatiilor proiectelor clientilor sai. Dispunem de o variata gama de utilaje, instalatii si echipamente tehnice de inalta calitate cu ajutorul carora se realizeaza produse de calitate în termenele stabilite prin contract.
 10. De-a lungul celor 26 de ani de activitate, VINCA a dezvoltat un portofoliu amplu de lucrari, printre care se numara:
 • modernizarea noului terminal al Aeroportului International „George Enescu” din Bacau prin realizarea pavajului din placi de granit;
 • placarea exterioara a Casei de Cultura din Iasi;
 • amenajari interioare si exterioare cu piatra naturala pentru mai mult de 200 de locuinte private in zona Moldovei;
 • placarea cu piatra naturala a 10 biserici in judetul Neamt;
 • reamenajarea spatiilor publice din Bacau cu piatra naturala decorativa, granit, marmura, travertin, pietris natural;
 • placarea sediului Dinamic 92 Piatra Neamt, placarea sediului Auto Moldova Piatra Neamt;
 • placarea anexei Hotel Caro Bacau, placarea interiorului Hotelului C&C Residence Bacau;
 • realizarea de pardoseli, trepte interioare si exterioare pentru Restaurantul Noir Bacau.

Tine legatura cu noi:

Magazin online: https://www.vinca.ro

Facebook: https://www.facebook.com/vincamarmuragranit/

Youtube: https://www.youtube.com/user/depozitvinca/