Cauti un magazin de biciclete pentru a-ti folosi voucherul din programul „Biciclisti in Bucuresti”? Te asteptam la BikeXCS!

Cauti un magazin de biciclete pentru a-ti folosi voucherul din programul „Biciclisti in Bucuresti”? Te asteptam la BikeXCS!

Cauti un magazin de biciclete pentru a-ti folosi voucherul din programul „Biciclisti in Bucuresti”? Magazinele de biciclete BikeXCS din Bucuresti au obtinut de la primarie aprobarea pentru a deconta voucherele din programul „Biciclisti in Bucuresti”.

Daca ai reusit sa obtii de la Primaria Capitalei un voucher de 500 lei si vrei sa iti cumperi o bicicleta sau o trotineta, te asteptam in showroom-urile BikeXCS din Bucuresti (Str. Baba Novac 11a si Bd. Lacul Tei 126-128).

Poti consulta online gama de biciclete, trotinete si accesorii, disponibile pe stoc, pe https://www.bikexcs.ro.

Despre BikeXCS

Povestea BikeXCS a inceput acum 15 ani. In tot acest timp, am comercializat cu succes biciclete, piese si echipamente pentru ciclism de calitate superioara.

BikeXCS detine 2 showroom-uri in Bucuresti: pe Bd. Lacul Tei 126-128 si pe Str. Baba Novac 11a, fiecare cu cate un service de biciclete.

Beneficiezi de garantie de 2 ani de la producator pentru toate produsele comercializate in magazinele fizice sau in magazinul online.

Beneficiezi de consultanta la telefon pentru alegerea produsului potrivit si consultanta in magazinele fizice.

Despre Programul „Biciclisti in Bucuresti”.

In data de 30 iunie 2017, Consiliul general al Municipiului Bucuresti a lansat oficial proiectul „Biciclisti in Bucuresti”, care are ca scop incurajarea mersului pe bicicleta si utilizarea mijloacelor de transport nepoluante.

Primaria Capitalei a oferit 5.000 de vouchere in valoare de 500 de lei bucurestenilor care vor sa-si cumpere biciclete si biciclete electrice.Proiectul se va derula pana la 31 decembrie.

Pot fi achizitionate, pe aceeasi factura fiscala, mai multe produse din cele acceptate in proiect: casti de protectie, dispozitive de iluminat si semnalizare, sonerii, ciclocomputere.

Voucherele sunt nominale si nu pot fi cumulate pentru achizitionarea aceluiasi produs.