(P) Combinezoane Medicale fabricate in Romania – Sustine antreprenorii romani!

(P) Combinezoane Medicale fabricate in Romania – Sustine antreprenorii romani!

MedShield produce in Romania, in fabrica din Piatra Neamt, combinezoane medicale din material netesut, polipropilena sau din bumbac laminat cu 2 sau 3 straturi, combinezoane de unica folosinta si reutilizabile. 

In decursul unui an de activitate, producatorul roman MedShield a livrat peste 400.000 de combinezoane de protectie unitatilor medicale.

Cele mai solicitate tipuri de combinezoane sunt: 

  1. Combinezoanele de categorie III TIP 3&4, din polipropilena  – combinezoane medicale impermeabile de protectie biologica, pe un suport de netesul PU cu film microporos PE. Sunt conforme pentru utilizarea in domeniul medical impotriva agentilor infectiosi.

Combinezoanele medicale impermeabile sunt Avizate de Institutul Medico – Militar pentru urmatoarele Standarde Europene: EN 14605:2005 4, EN 14126, EN 13034, EN 13982-1, EN 1149-5. 

Alte caracteristici: 

  • rezistenta crescuta la intindere si rupere (clasa 6);
  • elastic la mansete, gluga, talie si glezne;
  • sigilat in zonele critice;
  • fermoar cu pliu de protectie.

 

  • Combinezoane din Polipropilena Categoria I, pentru protectie impotriva prafului si a improscarilor limitate cu anumite lichide nepericuloase.

Sunt certificate in conformitate cu standardele de protectie aferente Directivei pentru EIP, Categoria I de protectie impotriva prafului si a improscarilor usoare si limitate cu lichide nepericuloase.

MedShield Romania preia si comenzi personalizate, putand realiza combinezoane de protectie:

  • din material netesut cu densitate 50-80 gr, categoria I;
  • din polipropilena laminata in 2/3 straturi, categoria III, cusaturi etanse, impermeabile; 
  • cu sau fara botosi inclusi;
  • din bumbac, refolosibile.

Povestea MedShield Romania

Pandemia de coronavirus a testat omenirea, a redus activitatea unor firme si pe altele le-a adus in pragul falimentului. 

La inceputul pandemiei, multe afaceri din Neamt si-au restrans activitatea, insa SOS Security a ales sa isi indrepte atentia, energia si sa isi transfere cunostintele intr-o directie constructiva, astfel ca a infiintat in mai 2020 MedShield, pentru a face ca lupta impotriva noului coronavirus sa fie mai usoara.

MedShield produce in fabrica din Piatra Neamt materiale sanitare si echipamente de protectie pentru sistemul medical si pentru uz individual. 

Echipamentele si accesoriile produse de MedShield, atat de necesare personalului din domeniul sanatatii, au ajuns deja in multe spitale si clinici din Romania si Europa.  

 Pentru mai multe informatii despre producatorul roman de echipamente medicale MedShield accesati: https://medshield.ro/