(P) Corector de spate  – Scapa de postura incorecta in 21 de zile!

(P) Corector de spate – Scapa de postura incorecta in 21 de zile!

Chiar acum, cand citesti acest articol, sunt sanse destul de mari sa ai umerii incovoiati si partea inferioara a spatelui curbata. Nu esti singura persoana care are aceasta problema! Vestea buna este ca poti face ceva pentru a corecta problemele de postura.  

Problemele de postura apar de obicei din cauza obiceiurile moderne, cum ar fi statul in fata calculatorului sau uitatul in jos la un smartphone, dar si din cauza ridicarii obiectelor grele (echipamente la locul de munca, pungi sau posete grele, etc.). Toate aceste activitati te pot face sa iti tragi (aduci) umerii in fata. Acest lucru intinde excesiv si slabeste muschii din spatele umerilor si scurteaza muschii din fata umerilor si din zona pieptului.  

In cazul copiilor si adolescentilor, apar probleme de postura din cauza pozitiei incorecte la scoala sau acasa, la calculator.

Pe langa aspectul inestetic, o postura gresita poate provoca dureri de spate sau de gat, dureri de cap, probleme de respiratie sau probleme de mers. Durerile de spate si de gat sunt cele mai frecvente.

Cum iti poti analiza postura?

Pentru a-ti analiza postura poti efectua testul peretelui, mai exact sa te lipesti cu spatele de perete, astfel incat capul, umerii si fesele sa atinga peretele, iar calcaiele sa fie la aproximativ 5-10 cm de perete.

Cu toate acestea, cel mai eficient mod de a-ti verificare postura este o evaluare realizata de un medic sau kinetoterapeut, pentru identificarea corecta a problemelor.

Corectorul de spate – o solutie eficienta pentru o postura normala

Daca vrei sa adopti o postura corecta, un corector de spate inteligent poate fi solutia ideala pentru tine. Corectorul de spate este un dispozitiv care ofera o structura de sustinere si corectie a posturii tale. Aliniaza coloana vertebrala si „incurajeaza” muschii spatelui sa se intareasca.

Un corector de spate inteligent iti permite sa reglezi in mod activ postura printr-un memento de vibratii.  

Cat costa un corector de spate inteligent? Pe saltele-smart.ro un corector de spate pentru copii si adulti costa 125 de lei.  Suporta reglarea lungimii, fiind potrivit pentru persoanele cu greutatea de la 15 kg la 95 kg, universala pentru adulti si copii. Functionare cu un singur buton, usor de utilizat.

Se recomanda utilizatorilor sa poarte corectorul posturii timp de 2 ore pe zi. 21 de zile este perioada de formare a obiceiurilor, iar postura va fi mult imbunatatita, 90 de zile de persistenta vor intra in perioada de stabilitate a obiceiurilor.

Corectia are cel mai recent design inductiv, astfel ca iti va permite sa reglezi in mod activ postura corecta prin memento de vibratii, in locul constrangerii corectorului traditional de postura.

Materialul corector de postura este foarte moale si confortabil, de asemenea, foarte puternic si durabil, iar culorile si tesaturile sunt bine ascunse sub hainele tale.

Il poti folosi in fiecare zi pentru a merge la birou, la scoala!

                Ce altceva ai mai putea face?

Chiar daca studiile sau jobul te obliga sa stai in fata calculatorului 8 ore pe zi, asta nu inseamna ca nu poti lua masuri pentru a evita o postura incorecta.

 Iata si alte moduri prin care iti poti imbunatati postura:

  • Cand lucrezi la calculator sau inveti stand la birou pe scaun, ia pauze frecvente pentru a te misca.
  • Mare atentie la reglarea corecta a scaunului si la pozitionarea corecta fata de calculator.

  • Fa exercitii cu greutati care sa-ti intareasca muschii de baza si muschii spatelui.
  • Executa exercitii de intindere cu spatele la perete sau asezat pe sol, deplasandu-ti bratele peste cap.
  • Fa jogging sau mergi pe jos, incercand sa iti mentii spatele cat mai drept sau folosing corectorul de postura.
  • Fa exercitii de respiratie, inspirand adanc, deoarece iti vei mobiliza coloana vertebrala.
  • Evita canapelele moi si saltelele de pat moi.