Concertele anului 2015 din Bucuresti

Concertele anului 2015 din Bucuresti

 

Gama de concerte anuntata pentru anul 2015 promite a fi una foarte variata. Iubitorii de muzica de toate genurile vor gasi cel putin un eveniment pe gustul lor. Artisti precum Robbie Wiliams sau Andre Rieu vor concerta pe scenele din Bucuresti.

Mult asteptatul concert al cantaretului britanic Robbie Wiliams va avea loc anul acesta in Piata Constitutiei din Bucuresti. Deocamdata nu se stie clar cin eva fi organizatorul concertului, dar pe site-ul oficial al artistului a fost anuntata pentru luna martie 2015 inceperea turneului  „Let Me Entertain You” ce va avea loc in orase precum Madrid, Barcelona, Paris, Moscova, braislava si Tel Aviv.

Fostul membru al duoului german, foarte popular in anii 90, Thomas Anders are programat un concert la Sala Palatului din Bucuresti pentru data de 24 ianuarie, acesta fiind al doilea concert al sau in Romania. Thomas Anders va sustine acest concert alaturi de formatia sa, oferind publicului live hiturile binecunoscute care l-au consacrat.

Toto Cutugno  va fi din nou prezent in Romania, pe data de 27 februarie, spre bucuria fanilor, si va sustine un concert extraordinar la Sala Palatului din Bucuresti, alaturi de Orchestra Simfonica Bucuresti.

Binecunoscutul grupul suedez Roxette revine dupa patru ani in Romania, dupa evenientul din 2011, si va sustine un concert la Arenele Romane din Bucuresti in data de 17 mai 2015.

Faimosul violonist Andre Rieu va oferi publicului romanesc unul din concertele cele mai asteptate ale anului 2015, un eveniment organizat la cererea insistenta a admiratorilor sai din Romania. Seria de cinci concerte programate in perioada 6 – 14 iunie, va fi sustinuta in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Una dintre personalitatile marcante ale lumii muzicale, Richard Clayderman, revine in Romania cu spectacolul „From Paris with love”, eveniment mult asteptat ce va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti in data de 26 martie 2015.

Toto este una din trupele ce vor concerta anul acesta in Bucuresti, la Sala Palatului, pe 27 iunie 2015, publicum avand ocazia de a asculta in premiera pe o scena din Romania, piese precum „Hold the line” sau „Africa”.

Sambata, 29 august de la ora 18:00, la Arenele Romane, are loc prima editie a festivalului intercultural “Baro Foro”. Evenimentul il are drept invitat pe celebrul artist Goran Bregovic si Wedding and Funeral Orchestra. Invitati speciali sunt Mahala Rai Banda si Gipsy Casual.

Goran Bregovic este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti balcanici, legatura sa cu Romania fiind foarte stransa. Cu o cariera de peste 45 de ani, a cucerit cu muzica sa toti ascultatorii de pe intreg mapamondul, colaborand cu artisti ca Iggy Pop, Eugene Hutz (Gogol Bordello) sau Cesaria Evora, compunand chiar pentru filme celebre precum Time of the Gypsies, Arizona Dream si Underground, toate sub regia lui Emir Kusturica.

Afla din timp ce evenimente vor avea loc in Bucuresti, urmarind site-ul Anyplace.ro!