Conga.ro – Reduceri de pana la 80% la ochelari de soare

Conga.ro – Reduceri de pana la 80% la ochelari de soare

La final de sezon estival, pe Conga.ro, ai reduceri de pana la 80% la ochelarii de soare din promotie. Bucura-te de lumina calda a toamnei, cu ochelari de soare originali, cu protectie UV 100%, de la branduri de renume. Ochelarii de soare din oferta Conga.ro sunt rezistenti si au un design modern, asa ca te vei bucura si vara viitoare de ei.

Orice pereche de ochelari de soare achizitionata de pe Conga.ro vine insotita de toc, laveta si certificat de garantie pe o perioada de 2 ani de zile.

Profita de promotie pana pe 30 septembrie 2016! Atentie, stocul este limitat, asa ca fa-ti cumparaturile din timp!

Conga.ro – magazinul online de optica medicala nr.1 din Romania.

  • Produse 100% originale. Pe Conga.ro vei gasi ochelari de soare, lentile de contact si rame de vedere achizitionate direct de la producatori sau de la furnizorii oficiali ai acestora. Vezi aici declaratiile de conformitate: http://www.conga.ro/article–declaratii-de-conformitate–1949.html
  • Livrare rapida oriunde in tara. Produsele comandate vor fi livrate prin curierat rapid la adresa specificata de tine. Daca valoarea comenzii depaseste 200 lei, beneficiezi de livrare gratuita.
  • Incredere garantata de OPTIblu.
  • Sfaturi medicale specializate. Ai posibilitatea de a intra in contact cu un medic oftalmolog atunci cand exista nelamuriri legate de produsele pe care doresti sa le cumperi.

Tine legatura cu noi:

Magazin online: http://www.conga.ro

Facebook : https://www.facebook.com/Conga.Romania

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCyRLwydNmebvM8gqSr8JN_Q/

Google +: https://plus.google.com/+CongaRo