Cosmetica si coafor pentru copii in Bucuresti

Cosmetica si coafor pentru copii in Bucuresti

Un loc in care intreaga familie, copii si parinti, sa se simta rasfatati si frumosi? Pare prea frumos ca sa fie adevarat, dar va asiguram ca este posibil! Salonul Beauty Play este locul ideal pentru familii. Mama si tata pot beneficia de servicii de cosmetica, coafor si tratamente de infrumusetare, in timp ce copii se distreaza in locul de joaca special amenajat pentru ei sau beneficiaza si ei la randul lor de un tuns sau de manichiura si pedichiura.

Frizerie pentru copii

Primul tuns al copilului este adesea o procedura stresanta, deoarece acesta se sperie de foarfece. La frizeria pentru copii Beauty Play insa experienta este una relaxanta, comfortabila, copilul putand sa se joace cu jucariile puse la dispozitie de salon. In plus, scaunul-masinuta transforma experienta in “joaca de-a tunsul”, iar personalul stie cum sa vorbeasca cu cel mic astfel incat acesta sa nu se sperie. De asemenea, micutii au ocazia sa se bucure de locul de joaca oferit gratuit, intreaga experienta devenind una pe care va vrea sa o repete.

Coafor pentru fetite

Fetitele vor coafuri la moda, asa cum au mamicile lor, iar salonul Beauty Play sta la dispozitia lor pentru a le rasfata cu coafuri simple sau sofisticate. Fetitele sunt primite intr-o ambianta pe placul lor: cu multe jucarii, cu scaune-masinuta, pentru a se simti relaxate. De asemenea, in timp ce ele se distreaza la locul de joaca cu castel gonflabil, cu topogan si saltea, sub atenta noastra supraveghere, tu poti sa te bucuri de serviciile salonului de cosmetica si infrumusetare pentru adulti.

Manichiura si pedichiura pentru copii

In salonul Beauty Play, copii se pot rasfata si la manichiura sau pedichiura. Fetitele vor manichiura la moda cu oja bio, strasuri sau sclipici, iar baietii unghiutele frumos taiate si lacuite.

Te invitam sa faci o vizita salonului Beauty Play din Str. Campia Libertatii, nr. 39A, sector 3, Bucuresti.

Pentru rezervari, suna la 0768 694 063 sau trimite un e-mail la salonbeautyplay@gmail.com