Cum Ambalezi Cadouri Deosebite pentru Clientii Tai?

Cum Ambalezi Cadouri Deosebite pentru Clientii Tai?

        De cate ori nu ai cautat cutia potrivita pentru cadourile deosebite pe care ai vrut sa le faci catre clientii si partenerii tai? Cautari peste cautari si totusi nu ai gasit cutiile de cadou potrivite care sa te reprezinte si care sa faca impresie maxima. Stim ca prima impresie este foarte importanta si atunci trebuie sa tii cont de calitate atunci cand vine vorba de prezentarea ta.

      Orice antreprenor stie ca pentru a-si fideliza clientii si partenerii este nevoie de atentie speciala si sa le arate recunostinta cu diferite ocazii, aniversari sau sarbatori importante. Stim din proprie experienta ca o cutie de calitate cu personalizare delicata aduce zambete pe chipurile clientilor nostri atunci cand la randul nostru trimitem mici sau mari atentii si mesaje de apreciere. Cutiile pot fi refolosite pentru pastrarea bijuteriilor sau a altor obiecte.

      Cutiile de cadou 1200dpi sunt realizate manual din carton rigid, cu atentie si pasiune, putem face orice forma si dimensiune de la cutii mici de bijuterii, cutii rotunde de palarii, de carti, de curele sau tricouri, de ceasuri, cutii pentru sticle de bauturi, cosmetice sau pentru orice alt fel de cadou deosebit.

      Cutiile pentru cadouri sunt fie telescopice, cutii pliabile, cutii fixe sau  cutii cu fereastra de vizualizare a produsului. Ca modalitate de prindere a capacului gama noastra acopera prindere cu funda, cu inchidere magnetica sau capac fixat.

      Pentru ca semnatura ta sa fie pe ambalaj facem la cerere personalizare de mai multe tipuri in functie de preferintele tale: emboss, timbru sec, folio, gravura si serigrafie. Cutiile se plastifiaza, se aplica lac UV sau glitter. La interior facem caserare cu hartie colorata in masa de orice culoare, putem pune burete, plus, saten sau termoformate pentru pozitionarea produselor ambalate.

      Tu trebuie doar sa te ocupi de ceea ce pui la interior si lasa-ne pe noi sa realizam cutia de cadouri eleganta si de calitate pentru clientii tai.

http://www.1200dpi.ro