Cum sa alegi cel mai potrivit curs de engleza pentru tine?

Cum sa alegi cel mai potrivit curs de engleza pentru tine?

Atunci cand doresti sa inveti limba engleza intr-o perioada relativ scurta de timp, nu exista nicio alta alternativa decat aceea de a avea un trainer sau un profesor. Fie online, fie intr-o sala de cursuri, profesorii acreditati vor reusi sa te faca sa intelegi usor gramatica si particularitatile limbii engleze, te vor motiva sa perseverezi si iti vor da posibilitatea sa pui intrebari atunci cand nu intelegi ceva. Ei te vor ajuta sa iti pui cat mai mult in valoare calitatile si abilitatile.

In acest context, o intrebare vine in minte: Cum aleg cel mai potrivit curs de engleza?

Pentru a afla raspunsul, la aceasta intrebare trebuie mai intai sa gasesti firma potrivita care sa iti ofere tipul de curs dorit de tine. Iti recomandam sa urmaresti 3 criterii :

 1. Experienta

In primul rand, trebuie sa ai in vedere cand s-a infiintat firma, de cat timp organizeaza cursuri de limbi straine, numarul de cursanti pe care i-a pregatit de-a lungul timpului si rezultatele pe care acestia le-au avut. Dupa ce ai verificat toate datele de mai sus, este bine sa verifici si certificarile de competenta lingvistica ale trainerilor.  

 

 1. Rezultate

Rezultatele muncii in domeniul cursurilor se pot scoate in evidenta prin portofoliu si testimoniale. Orice firma cu prestigiu trebuie sa aiba un portofoliu bogat, real, care sa reflecte calitatea activitatii prestate. Perceptia in ochii celor care i-au calcat pragul este un aspect foarte important. Incercati sa culegeti cateva impresii de la cursantii si fostii cursanti: cum s-au simtit la cursuri, cum au simtit relatia cu profesorul, ce progrese au facut.

 1. Metoda de predare

Metoda de predare este esentiala pentru reusita cursului. Trainerii trebuie sa se poata apropia de cursanti, sa le castige increderea si sa adapteze activitatile de la curs in functie de nivelul, pregatirea si personalitatea lor.  Scopul unui trainer este sa te ajute, sa iti arate unde ai gresit, sa iti explice si sa iti raspunda la toate intrebarile si nelamuririle. Predarea trebuie sa fie dinamica si interactiva, ajustata pe parcurs cu elemente care sa conduca la progres.

Odata ce ai ales firma, este mult mai simplu sa alegi cursul de limba engleza potrivit nevoilor tale. O evaluare scurta si rapida a nivelului de limba engleza, iti poate da un raspuns rapid la intrebarea de mai sus.

Criterii pentru alegerea cursului de limba engleza potrivit:

 • Nivelul – incepator, mediu, avansat si de afaceri.
 • Intenstitatea cursurilor – numarul de ore si frecventa sedintelor.
 • Care varianta iti este mai la indemana: online cu profesor, 1 to 1, in fata calculatorului sau varianta clasica in sala de cursuri?

Recomandarea noastra:

International English School Romania organizeaza cursuri de limba engleza in Bucuresti, Craiova, Valcea, Pitesti, Drobeta Turnu Severin, Slatina, Targu Jiu si oriunde in tara, la cerere.

De ce sa alegeti International English School?

 • 16 ani de experienta.
 • Cursuri corporate si cursuri pentru persoane fizice la standarde inalte de calitate.
 • traininguri flexibile si personalizate pentru companii si persoane fizice
 • Acoperire Nationala.
 • Raport excelent calitate/pret.
 • Certificari : certificate competenta lingvistica EUROPASS, APTIS, TRINITY COLLEGE LONDON.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul lor cursuriengleza.ro