CyberTAG – carti de vizita cu NFC

CyberTAG – carti de vizita cu NFC

CyberTAGCartea de vizita NFC cu design futurist, ce te scapa de toate grijile in ceea ce priveste cartile de vizita si iti asigura o prima impresie de neuitat.

Si unde mai pui ca ai nevoie doar de o singura bucata si designul este 100% custom pentru fiecare client!

Am combinat car?ile de vizita de lux (Metal sau PVC, print UV, lacuire selectiva, gravura) cu tehnologia NFC si a rezultat CyberTAG.

O carte de vizita smart care transfera contactul tau in agenda interlocutorului printr-o simpla apropiere a cartii de vizita de smartphone-ul acestuia rezultatul fiind next level networking.

Printre alte beneficii putem enumara, eco friendly, pretul redus, te scapa de grija stocului si a nenumaratelor comenzi si stabileste o legatura fina intre utilizatorul clasic al cartilor de vizita si cel digital multumind ambele segmente.

Nu este de mirare ca cel mai popular instrument de marketing este cartea de vizita – este portabila, costa foarte putin, este versatila si toata lumea asteapta una! Din pacate, conform statisticilor, peste 90% dintre car?ile de vizita ajung in cosul de gunoi chiar in ziua in care au fost primite/date.

Cum facem asadar sa obtinem o carte de vizita distincta si memorabila pentru clienti, o carte de vizita al carui design sa nu coste o avere si TOTUSI sa nu fie aruncata la gunoi?!

Raspunsul este simplu, CyberTAG!!!