(P) Damart Design Construct – amenajari interioare complete pentru spatii comerciale

(P) Damart Design Construct – amenajari interioare complete pentru spatii comerciale

Dupa ce cumperi sau inchiriezi un spatiu comercial, urmeaza procesul anevoios si minutios al renovarii si amenajarii.

Spatiile comerciale – fie ca vorbim de hoteluri, magazine retail, showroomuri, unitati bancare, cladiri de afaceri – trebuie sa bifeze atat factori ce tin de functionalitate, siguranta, cat si de estetica.

Asta inseamna ca pentru amenajarea unui spatiu comercial ai nevoie de o echipa multidisciplinara: proiectanti, arhitecti, ingineri, designeri, constructori, instalatori si electricieni.

Pentru a economisi timp si bani, e indicat sa apelezi la o firma care iti ofera toate aceste servicii la pachet. Nu mai pierzi timp cu gasirea specialistilor. Nu mai pierzi timp cu organizarea echipei. Amenajarile sunt realizate in ordinea corecta, la momentul potrivit.

Damart Design Construct –  amenajari interioare pentru spatii comerciale

Cand vrei sa mergi la sigur, apelezi la Damart Design Construct! Beneficiezi de expertiza unei  echipe cu o experienta de 14 ani in amenajarea spatiilor comerciale si office. Avand in spate peste 175 de proiecte finalizate, Damart Design Construct iti ofera solutii eficiente, durabile si creative.

Apelezi la un singur contractor pentru o gama variata de servicii:

 • Proiectare: avize, certificari, structurarea si organizarea spatiului comercial.
 • Constructii si renovari: decopertare pereti, ridicare pereti interiori, compartimentare carton-rigips, tavane false, pardoseli de orice tip, placari ceramica/faianta, montaj termopane, zugraveli si diverse alte finisaje de interior.
 • Decorare si mobilare spatii comerciale si corporate: arhitectura de interior, design interior, montare mobilier, montaj solutii de iluminare, amplasare accesorii decorative. Se tine cont de multiple aspecte: identitatea de brand, productivitatea angajatilor, perceptia vizitatorilor/ clientilor.
 • Toate tipurile de instalatii: electrice, date si voce, sanitare, termice, climatizare. Functionalitate si Siguranta garantate.
 • Curatenie: se asigura de curatenia spatiului, pentru ca meseriasii sa isi poate face treaba eficient si pentru ca tu sa te concentrezi pe alte aspecte importante ale proiectului tau.
 • Mentenanta lucrari si instalatii.

Damart Design Construct gestioneaza intregul proces al amenajarii unui spatiu comercial sau corporate: de la evaluarea initiala si identificarea solutiilor ideale, la proiectarea si executia amenajarilor si instalatiilor. Echipa se axeaza pe calitate, pe tehnici corecte de executie si pe respectarea termenelor de livrare. Damart colaboreaza indeaproape si comunica permanent cu beneficiarul pe parcursul derularii intregului proces.

  DAMART Design Construct – INSPIRAT. CREATIV. FUNCTIONAL.

 • 14 ani de experienta si peste 175 de proiecte finalizate.
 • Servicii complete de amenajari interioare si exterioare pentru spatii comerciale, office si industriale.
 • Focus pe calitate, pe tehnici corecte de executie si pe respectarea termenelor de livrare.
 • Linii clare de comunicare si transparenta.
 • Spatii exceptionale, care ii inspira pe oameni sa faca lucruri remarcabile.

Mai multe informatii pe site-ul https://www.damart.ro/ sau la adresa de email office [at] damart.ro