De ce aveti nevoie de un partener in domeniul comunicatiilor industriale precum LAPP

De ce aveti nevoie de un partener in domeniul comunicatiilor industriale precum LAPP

Comunicatiile industriale continua sa joace un rol esential in industria prelucratoare, in special in domeniul ingineriei mecanice si al instalatiilor. Odata cu cresterea eficientei energetice, a capacitatilor flexibile de productie si a productiei digitale, IOT (Internet of Things) ori Internetul Obiectelor este una dintre tendintele care modeleaza viitorul automatizarilor.
Internet of Things include conectarea dispozitivelor fizice si inteligente, a cladirilor si a altor dispozitive si locatii incorporate cu electronica, software, senzori, dispozitive de actionare si retele.

Aceste facilitati din “fabricile smart” duc la crearea de conexiuni care permit dispozitivelor si locatiilor sa colecteze si sa faca schimb de date la rate de viteza fara precedent, ceea ce genereaza procesul de comunicare industriala a datelor.
Cu procese complet automatizate si in retea, “fabricile smart” sunt capabile sa realizeze o productivitate mai mare si, drept rezultat, pot oferi clientilor o eficienta imbunatatita in fabricatie.

Toate sectoarele de productie se bazeaza pe cresterea automatizarii pentru a ramâne competitive la nivel regional si global.
LAPP joaca un rol esential in dezvoltarea solutiilor de automatizare pentru viitor, oferind o gama larga de produse de transmisie a datelor care sunt proiectate nu doar pentru ziua de azi, ci pentru nevoile de comunicare aflate in continua evolutie.

Facilitatile pe care le obtineti prin utilizarea solutiilor LAPP dedicate comunicatiilor industriale:

• Produse durabile, rezistente, eficiente
• Aproximativ 800 de tipuri de cabluri pentru ETHERNET si FIELDBUS
• Aproximativ 150 de tipuri de conectori
• Switch-uri si cutii de distributie in diferite variante
• Produse pentru toate standardele de protocol
• Expertiza profesionala
• Cabluri si ansambluri specifice
• Disponibilitate la nivel global

LAPP respecta cerintele automatizarii industriale

Sistemele de cablare si conectica din zonele de productie vor necesita transmiterea unor cantitati mai mari de date. Sistemele FIELDBUS sunt solutii fiabile pentru interconexiuni intre dispozitive. Protocolul de comunicare cel mai eficient si dominant este ETHERNET, care este recunoscut pentru fiabilitatea sa in tehnologia informatiei.
Provocarea pentru cablurile retelelor industriale de date consta in furnizarea datelor in conditii de siguranta ridicata, in medii industriale dificile si specifice, cum ar fi cele in care cablurile sunt indoite si flexate in mod repetat sau expuse la materiale corozive si fluide sau la temperaturi ridicate.

LAPP raspunde acestei provocari, oferind clientilor o gama larga de produse si solutii complete pentru automatizarea fabricilor si constructiilor. Produsele si serviciile LAPP sunt cunoscute la nivel global pentru inalta calitate, durabilitate, disponibilitate mai mare a produsului si customer service fara egal.
Solutiile LAPP includ cablarea completa si sisteme de conectare pentru o retea integrata la nivelul senzorului/receptorului si sistemului de control.