Despre cabluri electrice si accesorii – revista LAPP CableWorld

Despre cabluri electrice si accesorii – revista LAPP CableWorld

CableWorld este o publicatie produsa de grupul LAPP destinata profesionistilor si contine materiale valoroase despre cabluri electrice si accesorii. Revista introduce cititorii in universul produselor din portofoliul companiei, articolele prezentate incluzand dezvoltarea de produse si inovatii, aplicatii prin cablu LAPP, povesti de succes ale clientilor, stiri globale, initiative corporative si multe altele.

LAPP este o companie care genereaza trenduri la nivel mondial, iar revista LAPP CableWorld este o resursa suplimentara GRATUITA pe care LAPP o pune la dispozitie colaboratorilor si partenerilor sai. Disponibila online si ajunsa la a 17-a aparitie, CableWorld a evoluat in continut si structura de la editie la editie, castigandu-si o audienta fidela.

Din cea mai noua editie a revistei CableWorld, cititorii afla mai multe informatii despre tehnologiile de cablare pe care compania LAPP le-a dus pana in Islanda, pe taramul vulcanilor, cat si in cadrul concertelor celor mai renumiti artisti ai lumii.

De interes pentru publicul roman vor fi si articolele despre cea mai inalta uzina eoliana din lume, racordata la solutiile LAPP, dar si despre colaborarea dintre compania germana fondata in 1957 si compania de metrou din Oslo, Norvegia.

Cu siguranta ca una dintre lecturile de interes va fi si articolul cu Tobias Klein, manager al Project Hub-ului Industrial LAPP, departamentul ce gestioneaza implementarea si vanzarea inovatiilor proiectuale in zona LA EMEA (America Latina, Europa, Orientul Mijloc si Africa).

De la ucenicia sa, actualul sef al Project Hub-ului Industrial si-a petrecut intreaga cariera in cadrul companiei LAPP: „Incercam sa deschidem o cale cat mai larga, astfel incat sa putem oferi clientilor exact ceea ce au nevoie”, specifica dl. Klein.

„Lucrarile la un proiect nu sunt ceva pe care sa-l poti rezolva cu o lista de verificare”, explica el. „Trebuie sa intelegi, ca expert, ce este important in fiecare situatie individuala.” De asemenea, responsabilitatea este importanta. Aceasta este o descriere foarte buna pentru rolul sau de specialist in proiectele LAPP – poate intelege provocarile cu care se confrunta clientul, dezvolta o solutie si isi asuma responsabilitatea sa faciliteze drumul clientului catre telul stabilit.

Ce ofera grupul LAPP 

Producatorii LAPP se ocupa de dezvoltarea de solutii pentru toate tipurile de medii provocatoare, care pun conexiunile electrice mobile la testul final. Produsele LAPP au o experienta dovedita de a se ridica la cele mai inalte standarde, impuse de conditii extreme, oferind niveluri ideale de rezistenta la vibratii, temperatura, ulei, apa, coroziune si spalari. Acest lucru ajuta clientii LAPP sa obtina cea mai mare productivitate prin reducerea timpilor de intrerupere si optimizarea timpului de functionare. Solutiile de conectivitate electrica cu o singura sursa a grupului LAPP includ o suita robusta de conectori de putere, control si conectivitate standard, personalizate. Veti gasi produsele LAPP la „lucru” intr-o multitudine de industrii, inclusiv in nenumarate aplicatii industriale si automate de fabricatie, intr-o mare masura deoarece LAPP intelege provocarile unice intalnite in majoritatea mediilor industriale.

Resurse extinse pentru a ajuta compania dvs. sa avanseze

Atunci cand alegeti grupul LAPP, va conectati la o organizatie globala care are un istoric bogat de a ajuta clientii sa obtina productivitate optima si un succes mai mare in afaceri.
Conectati-va la o linie dovedita de peste 40.000 de produse, inclusiv cabluri, conectori, amortizoare si accesorii, care ofera mai mult timp de functionare si reduc timpul de nefunctionare. Va conectati cu o companie care combina capacitatile internationale cu productia interna; asigurand calitatea si disponibilitatea produselor.
Aveti la dispozitie un departament de suport al clientilor de neegalat, care va sta alaturi la fiecare pas. Atunci cand alegeti LAPP deveniti partenerul unei organizatii globale, cu un portofoliu de 40. 000 de produse standard, inclusiv cabluri, conectori, amortizoare si accesorii, cu durabilitate garantata in timp.  Compania combina capacitatile internationale cu productia interna, asigurand calitatea si disponibilitatea produselor.

Despre compania LAPP

Compania LAPP a fost fondata de Oskar si Ursula Ida Lapp in anii ’50, iar astazi este lider mondial pe piata produselor integrate de cabluri – cabluri electrice, cabluri industriale si accesorii pentru cabluri, precum si sistemele de cabluri complet asamblate si gata de instalare.

LAPP este lider mondial in productia de cabluri si accesorii pentru cabluri. Astazi, compania pune la dispozitia clientilor peste 40.000 de produse standard, 8 branduri, 40 de companii, 17 fabrici si peste 3.770 de angajati in intreaga lume – portofoliu complet disponibil pentru proiectul dvs.

Indiferent daca vorbim despre Polul Nord sau Himalaya, mine sau pesteri subacvatice, instalatii de biogaz sau evenimente sportive, in gheata sau zapada, in aplicatii de peste tot din lume se gasesc produse LAPP. Va furnizam expertiza tehnica specializata, local, dezvoltand proiectul alaturi de dvs, conform nevoilor dvs.

2018 a fost un an fructuos pentru LAPP, marcat de achizitia partenerului elvetian Volland AG, cu sediul in Rümlang, unul dintre partenerii de distributie LAPP de la infiintarea companiei, primul distribuitor international LAPP, cat si de deschiderea unei noi subsidiare in Australia, la inceputul lunii februarie. Tot in 2018, furnizorul de top de solutii de cablare a decis unificarea identitatii globale sub un singur nume, LAPP.