Alukonigstahl isi extinde portofoliul, cu inovatiile partenerilor sai – Schuco, Jansen si Warema – prezentate la BAU 2019

Alukonigstahl isi extinde portofoliul, cu inovatiile partenerilor sai – Schuco, Jansen si Warema – prezentate la BAU 2019

Alukonigstahl, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate, raspunde cu succes cerintelor actuale ale pietei constructiilor si isi extinde portofoliul de produse cu noile solutii inovatoare ale partenerilor sai – Schuco, Jansen si Warema. Prezentate in cadul Targului BAU 2019, acestea sunt orientate catre realizarea unei arhitecturi contemporane, inteligente si eficiente energetic, cat si confortabile pentru ocupanti.

Solutiile integrate Schuco pentru constructii confortabile si sigure

Vizitatorii expozitiei BAU 2019 au trait „experienta viitorului astazi” la standul Schuco. Noua arhitectura a expozitiei a dovedit ca motto-ul acestui an, „Experience Progress” poate fi realizat, si cu aceasta ocazie Schuco a prezentat noi produse inovatoare si servicii digitale la standul sau.

Solutiile tip Smart Building joaca un rol tot mai important pentru obtinerea unor spatii de locuit si de lucru confortabile, sigure si fara obstacole. Schuco raspunde acestor provocari ale constructilor rezidentiale cu solutii integrate. Noi produse, cum ar fi sistemul de ferestre AWS 75 PD.HI (sistem de ferestre din aluminiu, adancime 75mm in Panorama Design, High Insulation) si platforma de usi glisante ASE 60/80 (elemente glisante din aluminiu, adancime 60 si 80 mm) sunt solutii pentru aceasta tema.

Sistemele de ferestre Schuco AWS ofera acum o noua inovatie: pragul zero, solutie constructiva disponibila pentru sistemele cu adancimi de 70, 75 si 90 mm. Noul sistem de ferestre AWS PD.SI a incantat vizitatorii cu ferestre franceze din podea pana in tavan si suprafete generoase de sticla, precum si cu cele mai inguste latimi vizibile de profil. Cu aceste sisteme se pot realiza cercevele cu greutati de sticla de pana la 160 kg si inaltime maxima de 2,50 m.

Cu noua platforma pentru usi glisante, Schuco ASE 60/80 se pot realiza elemente glisante si liftant-glisante care raspund celor mai sofisticate arhitecturi. in cadrul expozitiei BAU 2019, Schuco a demonstrat inca o data cat de confortabila si usoara este functionarea automata a unui element echipat cu feroneria mecatronica TipTronic.

In zona Digitalizare & Fabricatie, proiectantii, arhitectii, fabricantii si constructorii au putut gasi solutii digitale pentru toate etapele unui proiect de constructie. Pentru proiectanti si arhitecti, de exemplu, este prezentata platforma independenta Plan.One. Informatiile despre produs sunt conectate in retea cu procesul de proiectare. Misiunea „Schuco Fabrication” este aceea de a facilita producatorilor de tamplarie un pachet complet compus din software, hardware, servicii si masini de prelucrare .

Renovarea cladirilor istorice cu noi sisteme marca Jansen

Jansen, principalul producator european de sisteme izolate din otel, a prezentat la BAU 2019 dezvoltarea sistemelor de profile din otel din seria Jansen Arte, dedicate renovarilor cladirilor istorice de patrimoniu: Jansen Art’15, Jansen Art’System si Janisol Arte 66.

Jansen Art’15 este un sistem de profile din otel neizolat, care permite realizarea unor spatii interioare elegante, pline de lumina, pentru constructii de lux. Poate fi folosit pentru compartimentari interioare, vitraje fixe si usi. Acest sistem de profile din otel, deosebit de ingust, are o rezistenta statica mare, care permite realizarea unor dimensiuni mari de ferestre cu grosimi minime ale ramelor.

Jansen Art’System este dezvoltat special pentru a raspunde cerintelor specifice renovarii cladirilor istorice, unde pastrarea aspectului exterior este deosebit de important. Cu acest sistem se pot construi ferestre cu deschidere interioara si usi de balcon similare cu elementele traditionale existente. si cladirile noi pot beneficia de acest sistem inovativ, cu latimi vizibile foarte mici, care permite suprafete vitrate mari prinse in rame extrem de subtiri.

Janisol Arte 66, cu profile cu adancime de 66 mm, permite utilizarea unor pachete de sticla termoizolanta cu grosime mai mare, pentru cercevele pana la inaltimea de 2300 mm. Tipul de deschidere oscilo-batanta se poate astfel realiza cu aceste rame inguste si pentru cladiri de patrimoniu.

WAREMA – Solutii de protectie solara pentru eficienta energetica

In cadrul BAU 2019, WAREMA a prezentat solutii personalizate pentru protectia solara si eficienta energetica, precum si numeroase inovatii pentru imbunatatirea viitorul mediului de trai si de lucru. Solutiile prezentate extind portofoliul de produse al companiei cu constructii dedicate imbunatatirii confortului casnic si sigurantei, „outdoor living”, precum si cu cladiri inteligente. in plus, cu serviciile si instrumentele complexe, cum ar fi aplicatia WAREMA Designer, compania ofera vizualizari realiste pentru planificarea solutiilor individuale de protectie solara.

Despre Alukonigstahl Romania

Alukonigstahl este o companie de succes, activa in Europa, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei Konig. Aceasta ofera, sub semnul calitatii RHS, tevi din otel, de diferite forme, pentru domeniul confectiilor metalice, al constructiei de poduri, masini si utilaje, precum si pentru constructia de automobile sau vapoare. Munca in echipa si dezvoltarea inovativa a produselor au propulsat Alukonigstahl in pozitia de lider de piata, iar, de aproape 60 de ani, exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme renumite: Schuco, leader mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profilele din otel.

Din 1995 a fost infiintat si Alukonigstahl Romania, cu sediul si depozitul centrale in Bucuresti. Cu ajutorul celor peste 3000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 23 de ani Alukonigstahl Romania a realizat peste 5000 de proiecte si constructii reprezentative, dintre care amintim: Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro