Evenimente Business in Bucuresti – martie 2019

Evenimente Business in Bucuresti – martie 2019

EMPLOYER BRANDING CONFERENCE
Data: 6-7 martie 2019
Locul: JW Marriott Grand Hotel, Bucuresti
Mai multe detalii pe: www.employerbrandingconference.ro

Evenimentul Employer Branding este dedicat strategiilor de HR si celor mai noi tendinte in brandingul angajatorilor. Participantii pot afla care sunt strategiile de succes din resurse umane, care sunt instrumentele care contribuie la crearea unor campanii atractive si eficiente de recrutare si retentie. Vor fi 4 sesiuni de conferinte/prezentari sustinute de 20 de specialisti  locali si internationali si 1 training Intensiv si aplicat despre cele mai noi oportunitati pe LinkedIn in 2019.

PR FORUM
Data: 28-29 martie 2019
Locul:JW Marriott Hotel, Bucuresti
Mai multe detalii pe: www.prforum.ro

In cele 2 zile de conferinte, seminarii si cursuri intensive, PR Forum aduce cele mai noi tendinte si perspective in comunicare si relatii publice. Vor fi 8 sesiuni dedicate strategiilor de PR si celor mai noi tendinte in comunicare, 4 cursuri practice intensive despre cele mai noi oportunitati din comunicare in 2019, prezentate/sustinute de 30 de specialisti din industrie. Sunt asteptati 300 de participanti de la companii si branduri medii si mari si din agentii de comunicare si PR.

TRAIN YOUR BUSINESS

Data: 1 martie 2019
Locul: Bucuresti

Mai multe detalii pe: www.trainyourbrain.ro

Train Your Brain organizeaza cea de-a doua editie a evenimentului TRAIN YOUR BUSINESS, dedicat gratuit comunitatii de business din Bucuresti si din tara. Inscrierile gratuite ale reprezentantilor companiilor se fac la: office@trainyourbrain.ro