FLEXIMARK te face castigator!

FLEXIMARK te face castigator!

Cand o companie alege un partener pentru furnizarea de cabluri si accesorii, trebuie sa tina cont atat de expertiza, cat si de inovatie, calitatea fara compromisuri si portofoliul de produse oferit. LAPP detine o experienta de peste 60 de ani in domeniul cablurilor electrice, asigurand o functionalitate fara griji a oricarei afaceri.

La inceput de 2019, achizitiile de cabluri electrice si accesorii pentru cabluri din portofoliul LAPP Romania le aduc clientilor beneficii suplimentare, parte dintr-o campanie promotionala inedita – Campania in care tu NU trebuie sa faci nimic!

Beneficiile pe care le obtii in Campania in care tu NU trebuie sa faci nimic

Clientii LAPP Romania, persoane juridice, sunt invitati sa comande produse din cadrul brandurilor LAPP. Fiecare brand valoreaza 8 puncte, iar participantii la acest concurs trebuie sa achizitioneze un minumum de 4 branduri. Cadoul se primeste atunci cand clientul aduna minimum 32 puncte.

In fiecare luna este promovat un brand LAPP. Clientii care plaseaza comenzi in luna respectiva si adauga la comanda produse din gama brandului promovat primesc 8 puncte. Clientii primesc mesaje personalizate dupa fiecare achizitie, cu stadiul punctelor din campanie.

Perioada campaniei este Martie 2018 – Februarie 2019, iar cadoul consta in produse pentru Home Spa.

Regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul companiei LAPP Romania.

Despre sistemele de marcare FLEXIMARK®

Incepand cu data de 15 ianuarie 2019, promovam sistemele de marcare FLEXIMARK®.

De la inscriptionari simple, manuale, pana la imprimare electronica sau etichetare personalizata, sistemele de marcare si etichetare FLEXIMARK®. Garanteaza durabilitatea.

Etichetele FLEXIMARK® TA reprezinta etichete autoadezive utilizate pentru marcarea dulapurilor de comanda si altor componente. Acestea sunt imprimate cu ajutorul unei imprimante de transfer termic.
FLEXIMARK® TA sunt etichete din spuma de poliester, imprimabile prin transfer termic, varianta economica la etichetele din plastic gravate, destinate marcarii echipamentelor electrice (de exemplu dulapuri electrice, butoane, chei de selectie, aparate de masura).

Produsele sub aceasta marca au diferite proprietati, folosindu-se la marcarea componentelor electronice, panourilor, butoanelor si semnelor informative. Sunt rezistente UV, au o durabilitate la murdarie si zgarieturi, precum si la uleiuri si substante chimice.