GEZE Romania furnizeaza tehnologii si sisteme de siguranta pentru cladirile de birouri The Bridge

GEZE Romania furnizeaza tehnologii si sisteme de siguranta pentru cladirile de birouri The Bridge

GEZE Romania, liderul in sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, furnizeaza solutii inteligente pentru cel mai nou proiect de birouri din Bucuresti, The Bridge – certificat verde LEED Gold.

Cu ajutorul tehnologiilor si sistemelor precum automatizari pentru usi batante GEZE Slimdrive EMD Inverse, motoare pentru deschiderea ferestrelor si a usilor batante cu scop de desfumare K 600 G si K 600 T, amortizoare TS 5000 si TS 5000 ISM, sau centrale pentru desfumare THZ, GEZE mentine standardele de siguranta din ansamblul de birouri.

„Ne onoreaza sa fim parteneri pentru ansamblul de cladiri The Bridge, un proiect destinat spatiilor de birouri, modern si adaptat nevoilor de siguranta ale ocupantilor. Contributia noastra in acest proiect important se bazeaza pe solutiile si tehnologiile furnizate cu scop de desfumare si cu functii de aport de aer proaspat pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE Romania.

Cu ajutorul sistemului electromecanic de actionare silentioasa, automatizarile pentru usi batante GEZE Slimdrive EMD Inverse ofera confort fara obstacole si ajusteaza in mod optim viteza de deschidere si de inchidere, zavorarea sau timpul de mentinere in pozitia deschis a usilor. Pentru utilizarea in caile de evacuare si salvare, dar si pentru aportul de aer proaspat, sistemul produs de GEZE reprezinta solutia completa.

Usile si ferestrele au fost dotate cu sisteme de actionare K600 G si K600 T, care deschid usile si ferestrele in caz de incendiu si le mentin deschise. Sistemul GEZE K600 poate fi combinat cu amortizoare hidraulice si reprezinta o solutie ideala pentru marirea debitului de aer cu confort ridicat in utilizare, acestea fiind actionate facil, prin pornire si oprire delicate, reglate electronic.

Mai mult, usile in doua foi au fost dotate cu amortizoarele hidraulice GEZE TS 5000 ISM. Controlul secvential al inchiderii integrat garanteaza ca ambele canaturi de usa se inchid perfect dupa utilizare – de exemplu in cazul persoanelor in curs de evacuare –, iar usa poate indeplini din nou functia de usa de delimitare a compartimentului de incendiu.

Centrala pentru desfumare GEZE THZ faciliteaza comanda si declansarea coordonata a sistemelor de alimentare cu aer proaspat si de evacuare a fumului si gazelor fierbinti, acestea gestionand functionarea elementelor de actionare Dimensiunile reduse ale acestor centrale permit montajul discret inclusiv in zone cu spatiu limitat.

Despre GEZE

Infiintata in 1863, compania GEZE GmbH se numara printre cei mai prolifici dezvoltatori si producatori de sisteme de actionare a usilor si ferestrelor si de tehnologie de siguranta.

In prezent, grupul detine 30 de subsidiare la nivel mondial si peste 2.800 de angajati. in Romania, GEZE este prezenta din 2004, functionand ca subsidiara independenta din anul 2010, cu o cifra de afaceri de peste 4 milioane de euro. GEZE ofera o gama larga de produse formata din sisteme de usi automate – batante, glisante si rotative, amortizoare, constructii din sticla, instalatii de evacuare a fumului si a caldurii (RWA), sisteme de siguranta, precum si sis-teme de ferestre si de ventilare.

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul GEZE Romania: www.geze.ro