Guardian Glass furnizeaza o experienta multi-senzoriala la glasstec 2018

Guardian Glass furnizeaza o experienta multi-senzoriala la glasstec 2018

Bertrange, Luxemburg, 18 Septembrie, 2018 – Prezenta Guardian Glass la glasstec 2018 va consta intr-o expozitie interactiva, multi-senzoriala (Sala 10, standul A24), unde clientii vor putea experimenta foarte multe posibilitati de folosire a sticlei – nu doar pentru prezent, dar si pentru viitor. Glasstec, liderul mondial in evenimentele din industria sticlei, isi va deschide portile in Düsseldorf, Germania, intre 23-26 octombrie.

Posibilitatile pe care Guardian Glass le furnizeaza sunt reunite in design-ul standului – inele concentrice care dezvaluie posibilitatile curente si viitoare ale folosirii sticlei, in timp ce sunt prezentate intr-o forma care alterneaza simturile tactile, ale vazului, auzului, gustului si cele olfactive.

incepand de la exterior, produsele Guardian de astazi – inclusiv sticla anti-reflexiva Guardian Clarity™, Guardian LamiGlass® Acoustic aplicat pe sticla cu continut redus de fier Guardian UltraClear™, si Guardian Dielectric Mirror – sunt folosite pentru a trezi simturile vazului si auzului.

Explorand in amanunt standul, vizitatorii pot descoperi unele dintre produsele interesante ale viitorului: noul SPS (Single Product Solution), de la Guardian, o platforma tehnologica ce permite un singur produs de sticla cu control solar pentru peliculele cu strat dublu sau triplu de argint, care are acelasi aspect atat in forma nesecurizabila, cat si securizabila; sau unitatea de vitraj (IGU) conceput cu cele mai noi lansari Guardian SunGuard® SuperNeutral™ (SN) 75 si SN 63, care combina performanta imbunatatita, cu o culoare neutra si consistenta.

in final, ajungand in centrul expozitiei, o noua tehnologie dinamica a sticlei va ilustra viziunea Guardian despre viitorul sticlei, intr-o experienta multi-dimensionala. Scurta prezentare va furniza concluzia vizuala a calatoriei vizitatorilor pentru a explora si a vedea ce este posibil – See what’s possible®.

„La Guardian Glass, noi nu ajutam doar la rezolvarea provocarilor actuale. Suntem pregatiti sa intampinam ziua de maine, viitorul apropiat si chiar mai mult, unde credem ca sticla va juca un rol si mai important in lume, ajutand la solutionarea noilor provocari ce vor aparea,” explica Andrew Wilkins, manager marketing comunicare, la Guardian Glass Europa. „Standul nostru de la Glasstec 2018 a fost conceput pentru a exprima chiar acest lucru, in timp interactionam cu vizitatorii nostri, experimentand fizic posibilitatile sticlei noastre.”

Pentru mai multe informatii despre prezenta Guardian Glass la glasstec 2018, de-a lungul show-ului, sau pentru stabilirea unei intalniri cu un expert Guardian Glass, pe parcursul evenimentului, va rugam sa vizitati www.guardianglasstec.com.

Guardian Glass

Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de produse din sticla float, sticla peliculizata si produse fabricate din sticla. in cele 25 de fabrici de sticla float din toata lumea, Guardian Glass produce sticla de inalta performanta pentru uz exterior (atat in scopuri comerciale, cat si re-zidentiale) si aplicatii din domeniul arhitectonic interior, precum si produse din domeniul transporturilor si tehnic. Sticla Guardian se gaseste in locuinte, birouri, masini si in unele dintre reperele arhitectonice cele mai semnificative din lume. Centrul de stiinta si Tehnologie al Guardian Glass lucreaza in permanenta sa creeze produse din sticla si solutii noi, utilizand cea mai avansata tehnologie pentru a-si ajuta clientii sa vada ce este posibil – See what’s possible®. Vizitati www.guardianglass.com

Guardian Industries

Guardian Industries, o companie globala cu sediul central la Auburn Hills, Michigan, are in jur de 18.000 de angajati si deserveste facilitati din America de Nord, Europa, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu si Asia. Companiile Guardian fabrica produse de sticla flotata cu un nivel ridicat de performanta, peliculizate si fabricate pentru aplicatii arhitecturale, rezidentiale, de interior, din domeniul transporturilor si tehnic si componente de inalta calitate placate cu crom si din plastic vopsit, pentru industriile automobilelor si camioanelor comerciale. Viziunea companiei Guardian este sa creeze valoare pentru clientii sai si societate, prin inovare continua, cu utilizarea unor resurse putine. Guardian este o sucursala detinuta in totalitate de Koch Industries, Inc.

Vizitati www.guardian.com

Guardian Clarity™, sticla invizibila, este unul dintre produsele care vor incita vizitatorii la Glasstec 2018. Poza: Guardian Clarity la Land of the Lions, ZSL London Zoo, ©Romag.

 

Contact:

Sophie Weckx

+352 28 111 210

sweckx@guardian.com

Contact agentie:

Lidia Dumitru

+40740306889

lidia@mdcommunication.ro