Häfele Romania redefineste spatiile interioare cu noile panouri AluSplash®

Häfele Romania redefineste spatiile interioare cu noile panouri AluSplash®

Häfele Romania, lider in domeniul productiei si comercializarii de accesorii si feronerie pentru mobilier, precum si sisteme electronice de control al accesului, inspira industria si design-ul spatiilor interioare cu noile panouri AluSplash®. Noile solutii reprezinta o alternativa versatila, ecologica si durabila la panourile antistrop din sticla, material acrilic sau faianta. AluSplash® este disponibil pentru vanzare incepand cu luna septembrie.

AluSplash® este un panou triplustrat bazat pe aluminiu, cu o suprafata perfect neteda si un finisaj lucios, ce poate fi utilizat in bucatarie, baie sau in scop decorativ. Disponibil intr-o gama larga de culori, AluSplash® aduce functionalitate si design oricarui spatiu, protejand peretii si dulapurile de umezeala, caldura si murdarie. in plus, este o solutie fiabila, sigura, cat si usor de instalat si intretinut.

„Ne dorim sa furnizam clientilor nostri mai mult confort, cat si un aspect modern oricarui spatiu rezidential sau comercial, iar AluSplash® raspunde cu succes nevoilor si tendintelor din prezent. Acesta se alatura gamei noastre variate de produse, fiind o solutie ecologica, cu o aplicabilitate variata, ce respecta cele mai stricte cerinte de siguranta. De asemenea, AluSplash® reprezinta o alternativa perfecta la panourile antistrop clasice, dar mai ales cost eficienta si durabila, ce nu se sparge si nu se crapa la impact”, declara Rodica Popescu, Managing Director Häfele Romania.

Cu o rezistenta sporita la foc, noua solutie marca Häfele are in componenta un interior mineral ignifug ce permite montarea in siguranta in spatele oricarui aragaz sau plita, spre deosebire de panourile antistropi acrilice. in plus, stratul exterior este acoperit cu o vopsea lucioasa, rezistenta la razele UV, ce ofera o reflectivitate similara cu sticla si o suprafata perfect neteda. Fiecare panou este bi-color, astfel incat clientii au libertatea de a alege din peste 20 de culori disponibile in 14 panouri.

Panoul AluSplash® se remarca si prin caracteristica sa ecologica, in productia sa folosindu-se mai putina energie fata de panourile clasice. Lipsa plumbului si a substantelor toxice, permite ca productia sa sa se realizeze fara emisii de gaze cu efect de sera si sa devina 100% reciclabil dupa utilizare.

Montarea si prelucrarea panoului AluSplash® se poate realiza facil, cu ajutorul uneltelor normale de prelucrare a lemnului, fara a necesita interventia profesionistilor. Astfel, instalarea este de 3 ori mai rapida decat panourile antistrop de sticla. Datorita grosimii de numai 4mm, AluSplash® poate fi pliat si indoit la colturi, oferind un finisaj neted si fara imbinari. Astfel, acesta devine perfect pentru instalarea pe un perete deja acoperit cu faianta, iar gama completa de profile de margine si colt asigura aspectul curat si modern. Nu in ultimul rand, intretinerea este redusa, impuritatile si depunerile pot fi sterse usor cu o laveta cu microfibre.

Despre Häfele

Häfele este o companie internationala, condusa de membrii celei de-a treia generatii a familiilor Häfele si Thierer, cu sediul in Nagold, Germania. A fost fondata in 1923, iar in prezent serveste industriei accesoriilor pentru mobila, feroneriei arhitecturale si a sistemelor electronice de control a accesului. Printre clientii sai se numara cei din industria mobilei, producatorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecti si designeri din peste 150 de tari din intreaga lume. Häfele dezvolta si produce accesorii de feronerie si sisteme electronice de control al accesului in 6 fabrici in Germania si Ungaria. in exercitiul financiar 2015, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,3 miliarde de euro, avand peste 7.100 de angajati in 37 de filiale, si numeroase reprezentante in intreaga lume.

Häfele Romania este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. infiintata in octombrie 2009, cu sediul in Timisoara si un punct de lucru in Bucuresti, vine in intampinarea producatorilor de mobila, revanzatorilor de feronerie si accesorii pentru mobila, designerilor si arhitectilor prin solutiile si produsele inovatoare.