HOYA –  „We care about your eyes”

HOYA – „We care about your eyes”

Hoya Corporation este o companie multinationala fondata in 1941 de fratii Shoichi si Shigeru Yamanaka, care s-a impus pe piata  produselor din domeniul opticii, propunand solutii revolutionare si servicii bazate pe tehnologii avansate.

In prezent, Grupul Hoya este format din doua divizii: Tehnologia Informatiei si Life Care. Chiar daca in domeniul opticii s-au produs nenumarate schimbari, grupul Hoya a continuat sa se concentreze de-a lungul timpului asupra calitatii si a inovatiei pentru care si-a castigat renumele mondial.

Segmentul Life Care se ocupa de producerea lentilelor de ochelari si de functionarea magazinelor ce comercializeaza lentile de contact, dar si de domeniile medicale conexe, cum ar fi producerea de lentile intraoculare pentru chirurgia cataractei, endoscoape medicale, echipamente chirurgicale, oase artificiale si implanturi osoase.

Segmentul IT se concentreaza pe produsele electronice pentru industria semiconductorilor si a panourilor LCD, discuri de sticla pentru HDD-uri si lentile optice pentru camere digitale si smartphone-uri. Grupul HOYA cuprinde peste 100 de subsidiare si filiale si peste 34.000 de angajati in intreaga lume.

Hoya Vision Care cu sediul central in Bangkok, Thailanda produce lentile de ochelari si alte produse optice, pe care le livreaza in intreaga lume.

Hoya urmareste imbunatatirea produselor si serviciilor din cele patru domenii principale de activitate:

– Hoya Electro-Optics: semiconductori, aplicatii PC/memorii DRAM, filtre foto, display-uri LCD etc.

– Hoya Photonics: tehnica laser, echipament industrial si medical, fibre optice.

– Hoya Vision Care: lentile oftalmice de inalta calitate.

– Hoya Health Care: lentile de contact, cristaline artificiale, aparate auditive.

Din iulie 2013, de cand Grupul Hoya a decis sa creeze propria sucursala in Romania, marca Hoya asigura cele mai bune servicii de optica de pe piata. Datorita experientei acumulate si a grijii permanente pentru imbunatatirea serviciilor oferite, echipa Hoya Lens Romania este capabila sa ofere lentile cu design avansat si servicii de consultanta de top.

Astazi Hoya produce peste 100 de modele diferite de sticla optica, folosind mai mult de 50.000 de moduri diferite de a fabricare a sticlei. Hoya selecteaza cu atentie cele mai pure materiale si le combina intr-o multitudine de moduri pentru a crea o nesfarsita varietate de produse din sticla cu caracteristici optice care se potrivesc exact nevoilor pietei.

De la dezvoltarea materialului optic pana la fabricarea propriu-zisa a lentilelor, Hoya creeaza sisteme optice care indeplinesc cerintele individuale ale clientului.

Datorita materialelor de exceptie folosite de renumitul concern japonez, lentilele Hoya indeplinesc cele mai inalte standarde privind proprietatile optice ale lentilelor.

Daca ai probleme de vedere si ai nevoie de lentile de calitate, nu ezita sa alegi ce este mai bun la aceasta ora pe piata.