(P) Black Friday 2015 Digitalcomputer.ro: echipamente IT second-hand si refurbished la pret redus!

(P) Black Friday 2015 Digitalcomputer.ro: echipamente IT second-hand si refurbished la pret redus!

 In perioada 20-30 noiembrie 2015, poti achizitiona din magazinul online DigitalComputer.ro produse IT&C la preturi reduse.

 Calculatoare second-hand si refurbished, servere second-hand si refurbished, imprimante second-hand si refurbished, monitoare second-hand si refurbished, laptopuri second-hand si refurbished la preturi mici, mici, mici. 

 Ai 10 zile de reduceri la toate produsele de pe site. Black Friday 2015 la DigitalComputer.ro vine cu reduceri de pana la 78% la laptopuri si calculatoare second-hand si refurbished, imprimante si multifunctionale second-hand si refurbished, monitoare, servere, echipamente pos.

Pentru comenzile peste 100 lei transportul este GRATUIT!!

Primesti factura si garantie pentru orice produs cumparat.

Poti returna un produs in termen de 60 de zile daca nu esti multumit.

Despre Digital Computer

Digital Computer ofera solutii IT atat pentru persoane fizicele, cat si pentru persoanele juridice. Gama noastra de produse second-hand si refurbished este foarte variata. La noi gasesti: calculatoare, laptopuri, monitoare LCD, servere, imprimante laser, multifunctionale laser si alte echipamente IT.

Digital Computer participa la programul EURO200, program initiat de Ministerul Educatiei, prin care un numar de elevi si studenti primesc bani pentru achizitionarea unui calculator, inca din 2008. Incepand cu anul 2011, Digital Computer a devenit partener oficial ai programului de resale HP Renew.

Contact Digital Computer:

Telefon: 0727.428.264 sau 031.620.73.24

Email: office@digitalcomputer.ro