HOYA te trimite in vacanta! Castiga un city break de 4 zile la Roma si multe alte premii

HOYA te trimite in vacanta! Castiga un city break de 4 zile la Roma si multe alte premii

Achizitionand lentile HOYA Sensity din magazinele partenere in perioada 20 iunie – 31 August 2015, poti castiga un city break de 4 zile la Roma si multe alte premii. Excursia este valabila pentru 2 persoane.

Garantat, vei castiga unul din cele 1570 de premii: 15 x iPad Air 2 16GB, 10 x iPhone 6 16GB, 20 x iPod Nano 16GB, 600 x Lentile Hoyatint UV, 155 x Prosop plaja, 150 x Set gratar, 200 x Casti pliabile, 200 x Perna gonflabila, 220 x Saltea de plaja.
La cumpararea lentilelor fotocromice Hoya Sensity, clientii primesc un voucher razuibil ce contine codul unic al produsului achizitionat. Acest cod se introduce in formularul de pe site-ul campaniei https://sensitylenses.ro/ pana la data de 7 septembrie 2015 pentru a primi garantat un premiu si pentru a participa la tombola din 8 septembrie 2015, avand sansa de a castiga Marele Premiu: un city break de 4 zile la Roma.


Despre lentilele fotocromatice Hoya Sensity

Lentilele Hoya Sensity reactioneaza in aer liber colorandu-se imediat si revin rapid la o claritate deplina in interior. Lentilele Sensity sunt ultima inovatie in materie de lentile fotocromatice de la Hoya, oferind o performanta fara precedent si un confort exceptional purtatorilor.

Caracteristicile lentilelor fotocromatice Hoya Sensity:

  • Vedere confortabila in orice conditii de lumina
  • Performanta constanta in diferite climate, regiuni si conditii meteorologice
  • Se coloreaza rapid in aer liber asemeni unei lentile de soare din categoria 3
  • Lentilele revin la claritate deplina in interior
  • Sensity ofera protectie uv 100% pentru radiatia uv-a si uv-b

Disponibile in doua nuante intense si naturale: bronze brown si silver grey