IKEA lanseaza colectia de produse pentru incarcare wireless

IKEA lanseaza colectia de produse pentru incarcare wireless

Compania IKEA lanseaza primele produse din colectia pentru incarcare wireless pentru telefoane si tablete in cadrul Mobile World Congress. Aceasta presupune transformarea optierelor, lampilor si birourilor in hot-spot-uri de incarcare, si va fi disponibila in Europa si America de Nord, inclusiv in magazinul IKEA Romania, incepand cu aprilie 2015.

Noua colectie foloseste o tehnologie noua, accesibila si raspunde nevoii consumatorilor de a avea acces la solutii de incarcare mai flexibile acasa sau la munca, si face parte din Home Smart, o noua directie in dezvoltarea gamei prin care Compania IKEA isi propune sa gaseasca solutii inovatoare pentru o viata de zi cu zi mai buna acasa. Noptierele, lampile si birourile in spatii de incarcare pentru tablete si telefoane. Aceasta tehnologie foloseste standardul global de certificare Qi. Astfel, produsele IKEA primesc o certificare din partea unei terte parti pentru incarcarea wireless.

„Din cercetari si vizitele pe care le-am facut in casele consumatorilor am aflat ca oamenilor nu le plac cablurile incurcate prin casa. Se tem sa nu piarda incarcatoarele si sa ramana fara baterie. Noua noastra solutie, care integreaza incarcatoarele wireless in piesele de mobilier, face incarcarea telefoanelor si tabletelor mai simpla”, spune Jeanette Skjelmose, Business Area Manager Lighting and Wireless Charging.

„Am creat aceste solutii inteligente de incarcare wireless pentru ca ne dorim sa nu mai vedem cabluri peste tot. Puteti sa incarcati mai multe produse in acelasi timp si totusi sa aveti o casa frumoasa, fara fire. In plus, ne-am dorit ca produsele sa se adapteze in orice spatiu si sa fie usor de folosit. Rezultatul este un suport de incarcare cu design simplu, pe care il poti adapta in camere diferite si pentru produse diferite de mobilier”, explica David Wahl.

Sursa: www.ikea.com