Stampilele Colop – cele mai folosite modele de stampile

Stampilele Colop – cele mai folosite modele de stampile

Stampila este un instrument folosit pentru autentificarea documentelor in colaborarile comerciale dintre firme. Fiecare persoana juridica din Romania foloseste stampila pentru parafarea facturilor, chitantelor si documentelor comerciale.

Printre cele mai populare stampile se numara stampilele Colop. Stampilele Colop sunt foarte usor de folosit, au o durata de viata foarte lunga si vin intr-o varietate foarte mare de modele: stampile patrate, ovale, triunghiulare, dreptunghiulare, stampile portabile, stampile de birou si stampile tip mouse sau stilou. Fie ca ai nevoie de o stampila de buzunar, pe care sa o poti folosi oriunde, fie ca doresti un model sofisticat, cu Colop ai garantia calitatii. Tipurile de cerneala folosite pentru stampilele Colop sunt verificate si testate calitativ, pentru o utilizare eficienta si confortabila.

Cele mai folosite modele de stampile Colop:

  • Colop Printer Line. Stampilele din seria Printer Line sunt fabricate din cele mai bune materiale, si sunt destinate unei utilizari frecvente si sigure. De asemenea, sunt disponibile intr-o varietate larga de marimi si formate, de la rectangular, la oval sau triunghiular.

  • Stampile Colop Heavy Duty. Aceste modele de stampile sunt disponibile in mai multe categorii: Classic Line, Expert Line sau Office Line, si sunt destinate pentru o utilizare intensa si foarte frecventa. Aceste stampile sunt facute sa reziste, fiind fabricate dintr-un cadru metalic special. Sunt usor de folosit si de curatat. De asemenea, unele modele prezinta protectie antibacteriana.

  • Stampile Colop Green Line. Modelele de stampile din categoria Green Line sunt confectionate din materiale reciclabile, si au in componenta intre 65% si 80% plastic reciclat. Alte materiale folosite includ lemnul lichid biodegradabil. Produsele Green Line incurajeaza respectarea normelor de protectie a mediului.

  • Stampile Colop EOS Line. Inventivitatea este caracteristica principala a stampilelelor din seria EOS Line. Designul modern si ergonomic permit o utilizare optima si confortabila. Stampilele EOS pot fi personalizate, sunt foarte usor de curatat si ofera protectie sporita impotriva prafului.

  •  Colop Microban. Stampilele microban sunt destinate folosirii frecvente de catre mai multe persoane. Din acest motiv, acestea prezinta o protectie antibacteriana ridicata, pentru a atenua procesul de transfer bacterian, prin folosirea tehnologiei pe baza de argint, Microban 3G.

Comanda online modelul potrivit de stampile Colop, accesand www.total-office.ro. Total-Office.ro – magazin online cu articole de birotica, papetarie, cartuse/tonere, stampile, tehnica de birou. Birotica si Papetarie la cel mai bun raport calitate – pret.