Instrumentele de scris de lux Faber-Castell

Instrumentele de scris de lux Faber-Castell

Faber-Castell este una dintre cele mai vechi companii industriale din lume, fiind lider mondial in productia de creioane din lemn, cu o gama variata de produse pentru scris, desen si design creativ. Brandul Faber-Castell este renumit pentru inalta calitate a produselor, inovatia, devotamentul fata de traditie si constientizarea problemelor de mediu.

Compania a fost fondata in 1761, iar de la mijlocul secolului al 19-lea s-a impus pe piata ca producator major al creioanelor casetate din lemn. Baronul Lothar von Faber a transformat creionul umil in primul brand de instrumente de scris de lux.

Cateva exemple de instrumente de scris de lux Faber-Castell pe care le poti gasi pe Total-Office.ro:

  • CREION GRAFIT B SPARKLE METALIC FABER-CASTELL BRONZ. Acest creion Faber-Castell are o forma ergonomica triunghiulara, un efect stralucitor trendy si o paleta moderna de culori. Datorita tehnologiei speciale de lipire SV, prezinta rezistenta ridicata la rupere. Vopseaua este pe baza de apa, pentru protejarea mediului inconjurator, iar mina are taria B, pentru o scriere confortabila.

  • STILOU ONDORO NEGRU FABER-CASTELL PENITA F. Tipul de stilou Ondoro este destinat utilizatorilor sofisticati, si cuprinde, in plus, o cutie cadou. Varful si capacul sunt confectionate din metal cromat, negru mat, iar penita este robusta, din otel inoxidabil, neagra, de grosime M. Corpul stiloului este din aluminiu, gravat prin tehnica guilloche.

  • ROLLER LOOM METALLIC FABER-CASTELL ARGINTIU. Roller-ul Loom metalic are o forma simpla si eleganta. Etuiurile sunt din piele de inalta calitate, potrivite pentru instrumentele de scris DESIGN. Acest roller este practic si rezistent, destinat unei utilizari indelungate.

  • CREION MECANIC 1.4 MM E-MOTION PARQUET NEGRU FABER-CASTELL. Creionul mecanic E-motion Parquet este confectionat din lemn, capetele sunt din metal cromat lucios, iar penita este din inox de o calitate deosebita. E-motion are piston inclus sau cartus de cerneala.

  • ROLLER E-MOTION PEARWOOD MARO DESCHIS FABER-CASTELL. Un pix de o calitate deosebita. E-motion Pearlwood este clasic si elegant, si este disponibil in culorile alb si negru. Are o zona de prindere ergonomica in forma conica, iar varful si clipul elastic sunt din metal cromat lucios. Mecanismul pixului este actionat prin rotire.

Daca esti in cautarea unor instrumente de scris de lux, prin care poti capata un plus de stil si eleganta, viziteaza www.total-office.ro. Instrumentele de scris de lux pot fi cadouri ideale pentru partenerii de afaceri si colaboratorii tai.