La BELHER, Black Friday tine 10 zile! Profita si tu de reducerile de 70%!

La BELHER, Black Friday tine 10 zile! Profita si tu de reducerile de 70%!

La BELHER, Black Friday tine 10 zile!  Magazinul online BELHER.ro va intampina in perioada 18 – 27 noiembrie 2016 cu reduceri de pana la 70% la extensii, peruci, accesorii de par si aparate de coafat.

Ce ti-am pregatit de Black Friday?

Ti-am pregatit o lista foarte mare de produse cu pana la 70% discount: extensii, peruci – toate in zeci de modele (par lung/ mediu/ scurt, par drept,/ondulat/ cret) si culori (mono sau ombre) – si aparate de coafat profesionale:

  • Extensii din Par Natural: extensii clip-on, extensii cusute, extensii cu banda adeziva, cozi de par atasabile, breton atasabil. Extensiile sunt realizate din Par 100% Natural Remy Indian, de cea mai buna calitate (grad 5A), iar ratia parului este de 95/5 (cea mai mare ratie existenta pe piata extensiilor de par).
  • Extensii din Fibra Sintetica termorezistenta: extensii de par clip-on, cozi de par atasabile, breton atasabil, cocuri, coronite.
  • Peruci din par natural sau peruci din par sintetic, clasice sau monofilament.
  • Aparate de coafat profesionale: placa de creponat, ondulator triplu, ondulator automat, perie electrica pentru intins parul.

Intra pe pagina http://www.belher.ro/reduceri-de-pret in perioada 18 – 27 noiembrie 2016 pentru a vedea  care sunt produsele cu reduceri de pana la 70% !

Intre timp, urmareste-ne pe Facebook https://www.facebook.com/BelHer.ro sau aboneaza-te la newsletterul nostru de pe http://www.belher.ro.

Despre BELHER

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul industriei parului si dupa ani de cercetare suntem mandri sa va oferim o gama variata de produse, de cea mai buna calitate de pe piata, la preturi competitive.

Din respect pentru par, niciun produs nu ajunge la clientele noastre fara a trece de controlul calitatii.

Extensiile si perucile BELHER sunt apreciate si de vedetele din Romania, precum Delia, Sore, Andreea Balan, Ruby sau Lidia Buble.