Lansare Total-Office.ro – Magazin online de birotica si papetarie

Lansare Total-Office.ro – Magazin online de birotica si papetarie

Pe piata de birotica si papetarie din Romania si-a facut aparitia un nou jucator important – magazinul online Total-office.ro.

Pe Total-Office.ro veti gasi o gama variata de produse de birotica si papetarie: articole si accesorii pentru birou, instrumente de scris, hartie si articole din hartie,  cartuse/tonere, stampile, sisteme de afisare si prezentare, tehnica de birou si accesorii, articole pentru scoala, produse de protocol, mobilier si accesorii pentru birou, produse IT.

Bine organizat, cu o interfata foarte prietenoasa, Total-Office.ro promite sa fie unul dintre cele mai complete si mai profesionale magazine online de profil.

Se spune ca atunci cand pornesti la drum, este bine sa o faci cu dreptul, astfel, Total-Office.ro a pregatit o surpriza clientilor sai. Pana pe 28 februarie 2015, clientii care achizitioneaza produse de peste 1000 de lei primesc cadou o stampila rotunda Printer R30, iar pentru comenzi de cel putin 2000 de lei primesti automat un pachet de stampile rotunde Duo Deal: o stampila R30 + un pocket R30.

Despre Total-office.ro

Total Office & Stamp este o echipa tanara, dinamica si ambitioasa. Ne-am propus sa ajungem in top, sa fim cei mai importanti distribuitori de produse de papetarie, birotica, cartuse/tonere si stampile din Romania, intr-un timp foarte scurt. Numai cu obiective bine tintite, cu profesionalism si multa munca vom ajunge acolo! Dedicati, prietenosi si cu idei noi, pornim la drum si incercam sa ne autodepasim.

Gamele de produse pe care le comercializam sunt in conformitate cu standardele europene si sunt reprezentate de articole la cel mai bun raport calitate / pret.

Piata noastra este intreaga tara. In prezent, principalele birouri si centre de distributie sunt localizate in Bucuresti, dar avem posibilitatea de a livra in intreaga tara.

Pentru detalii despre ofertele si produsele comercializate de noi, va invitam sa vizitati magazinul nostru online www.total-office.ro.