Lansare ZoriDeRomania.ro, singura platforma de promovare online a producatorilor romani din industria modei si a articolelor pentru casa!

Lansare ZoriDeRomania.ro, singura platforma de promovare online a producatorilor romani din industria modei si a articolelor pentru casa!

Pe 01 octombrie 2020 are loc lansarea oficiala a platformei de promovare ZoriDeRomania.ro !

Aici, producatori romani de articole vestimentare si incaltaminte pentru intreaga familie, accesorii, obiecte decorative, au ocazia de a-i atrage pe vizitatori direct in magazinul lor online!

ZoriDeRomania.ro este dedicata exclusiv sectorului non-food, iar numarul de producatori pentru fiecare categorie de articole este limitat. De ce ? Pentru ca toti producatorii sa aiba cu adevarat vizibilitate si sa beneficieze de o cat mai buna expunere in fata consumatorilor.

Vizitatorii ZoriDeRomania.ro vor intra pe pagina dedicata producatorului, unde vor avea acces la poze cu produse reprezentative, oferte speciale sau coduri pentru super reduceri. ZoriDeRomania.ro nu este un marketplace, vizitatorii sunt directionati catre magazinul online al producatorului, scopul platformei fiind acela de a ajuta marcile autohtone sa devina cu adevarat cunoscute de consumatorii romani, iar acestia sa beneficieze de produse romanesti de calitate!

Noi, fetele de la ZoriDeRomania.ro, promitem ca incepand din 01 octombrie, in spatiul online, ZoriDeRomania sa insemne acel loc in care romanii gasesc mereu superoferte de la producatori locali, iar acestia se bucura de acel mediu prielnic cresterii afacerii lor.

De asemenea, pe langa sustinerea producatorilor autohtoni, ZoriDeRomania incurajeaza si crede in implicarea sociala, avand in acest sens o sectiune dedicata sprijinirii asociatiilor umanitare.

Contact :

Catalina Starcu/Irina Witek

Co-founder

Website : www.ZoriDeRomania.ro

Facebook: https://www.facebook.com/Zori.De.Romania

Instagram: https://www.instagram.com/zori_de_romania/

Email: contact@zorideromania.ro

Mobil: 0726.025.054