LAPP Romania te rasplateste de doua ori: cumperi produse HITRONIC®, primesti si un cadou!

LAPP Romania te rasplateste de doua ori: cumperi produse HITRONIC®, primesti si un cadou!

Cu o experienta de peste 60 de ani in domeniul cablurilor electrice, LAPP asigura o functionalitate fara griji a oricarei afaceri. Inovatia, calitatea fara compromisuri si expertiza in domeniu ne recomanda ca fiind partenerul dvs de incredere pentru furnizarea de cabluri si accesorii in diferite domenii.

LAPP Romania va ofera o campanie inedita! Campania in care tu NU trebuie sa faci nimic!

Criterii inscriere in campanie

Clientii LAPP Romania, persoane juridice, sunt invitati sa comande produse din cadrul brandurilor LAPP. Fiecare brand valoreaza 8 puncte, iar participantii la acest concurs trebuie sa achizitioneze un minumum de 4 branduri. Cadoul se primeste atunci cand clientul aduna minimum 32 puncte.

In fiecare luna este promovat un brand LAPP. Clientii care plaseaza comenzi in luna respectiva si adauga la comanda produse din gama brandului promovat primesc 8 puncte. Clientii primesc mesaje personalizate dupa fiecare achizitie, cu stadiul punctelor din campanie.

Perioada campaniei este Martie 2018 – Februarie 2019, iar cadoul consta in produse pentru Home Spa.

Toti clientii noi care ating pragul de 1.000 EURO (fara TVA inclus) prin plasarea de comenzi individuale sau prin cumularea de comenzi plasate in perioada 16.07.2018 – 31.08.2018 primesc un cos cadou cu produse Home Spa de calitate superioara.

Regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul companiei LAPP Romania.

Despre sistemele de transmisie optica HITRONIC®

In perioada 16 Iulie 2018 – 31 August 2018, promovam sistemele de transmisie optica HITRONIC®.

Cu ajutorul produselor din gama HITRONIC®, transferati cantitati mari de date usor si rapid. Cu HITRONIC® transferul de date super-rapid este lipsit de interferente si este proiectat impotriva monitorizarii.

Interferentele electromagnetice nu pot afecta cablul HITRONIC®!

Produsele corespund atat cerintelor de interior, cat si celor de exterior si rezista celor mai dure conditii de mediu. In plus, garanteaza performanta foarte ridicata, calitatea si fiabilitatea transmisiei. Portofoliul LAPP cuprinde o gama extinsa de accesorii compatibile.

Produsele LAPP au caracteristici de flexibilitate necesare aplicatiilor mobile cu un grad de dinamism ridicat, cu torsiune si curburi de durata, rezistenta chimica si mecanica.

Comutatoarele, switch-urile, cablurile si conectorii de care aveti nevoie pentru o solutie completa pot fi achizitionate dintr-o singura sursa – LAPP –  impreuna cu accesorii precum presetupe, tuburi de protectie si etichete pentru marcarea cablurilor.