Lenscorner.ro da culoare vietii tale cu lentile colorate la pret redus

Lenscorner.ro da culoare vietii tale cu lentile colorate la pret redus

Lenscorner.ro ti-a pregatit reduceri atragatoare la lentilele de contact colorate! Comanda pana pe 30.09.2015, de pe Lenscorner.ro, o pereche de lentile colorate si te bucuri de reduceri de pana la 21%.

Magazinul online Lenscorner.ro te invita sa incerci cele mai performante si aspectuoase lentile de contact colorate.  Toata luna Septembrie, beneficiezi de reduceri la toata gama de lentile colorate si accesorii pentru lentile. Fii pe faza!

Vrei sa iti schimbi culoarea ochilor, instant? Vino pe Lenscorner! Aici gasesti lentile colorate intr-o gama variata de culori:

  • culorile clasice: albastru, verde sau rosu;
  • culorile mai extravagante: violet sau fluorescent.

Fie ca doresti sa schimbi subtil culoarea ochilor sau vrei sa arati bine de Holloween, Lenscorner.ro are perechea de lentile de contact colorate potrivita pentru tine.

De ce Lenscorner.ro?

Pentru ca aici gasesti cele mai noi si performante lentile de contact colorate, lentile Halloween si accesorii. Pe langa calitatea serviciilor si produselor, cu Lenscorner, ai garantat si cele mai bune preturi:

  • Lentile de contact colorate Fusion Green & Yellow – pret nou 59 de ron, pret vechi 69 de ron
  • Lentile de contact colorate Green UV – pret nou 75 Ron, pret vechi 95 de ron 
  • Lentile de contact colorate Violet 3 Tone –  pret nou 59 de ron, pret vechi 69 de ron

Despre Lenscorner.ro

Daca esti in cautarea unei solutii eficiente pentru imbunatatirea aspectului tau, atunci Lenscorner.ro este solutia perfecta!

Magazinul online Lenscorner.ro este specializat in comercializarea lentilelor de contact colorate, a accesoriilor si a tatuajelor temporare pentru buze. Misiunea noastra este de a aduce in Romania cele mai apreciate modele de lentile cosmetice (cu sau fara dioptrii). Toate produsele comercializate de noi sunt originale, fiind fabricate in Marea Britanie, in conformitate cu Directiva UE privind produsele cosmetice.

Pentru a cunoaste mai bine reducerile si promotiile noastre, va asteptam pe http://www.lenscorner.ro/