(P) Da, vezi bine! Pana la 50 % reducere la ochelarii de soare Polaroid, pe Conga.ro!

(P) Da, vezi bine! Pana la 50 % reducere la ochelarii de soare Polaroid, pe Conga.ro!

Profita de reducerile de pana la 50% la ochelarii de soare Polaroid! Pana pe 31 august 2015, magazinul online Conga.ro, te intampina cu o multitudine de modele de ochelari de soare Polaroid, la pret redus!

Ochelari de soare pentru toata familia, la pret redus!

Profita de reducerile de pana la 50% la ochelarii de soare Polaroid pentru copii, femei si barbati. Modele clasice si moderne, pentru toate gusturile.

Iata cateva exemple de modele de ochelari Polaroid la pret redus cu pana la 50%:

  • Ochelari de soare Polaroid, pentru copii, Cod: PLD 8004/S T5F Liliac : Reducere de 50 %
  • Ochelari de soare Polaroid, pentru copii, Cod: PLD 8004/ST4R Blue: Reducere de 50 %
  • Ochelari de soare Polaroid, pentru femei, Cod: P8431B: Reducere de 34%
  • Ochelari de soare barbati Polaroid, pentru barbati, Cod: P4218B: Reducere de 37%

Polaroid este printre cele mai cunoscute branduri de ochelari de soare din lume. Polaroid inseamna inovatie si stil. Lentilele polarizate reduc oboseala ochilor, protejandu-i de lumina puternica a soarelui, blocheaza toate razele nocive UV si imbunatatesc contrastul si claritatea vederii. Ochelarii de soare Polaroid au lentile formate din 7 straturi protectoare: primul strat – filtrul polarizant, al 2-lea si al 5-lea –protectie UV 100%, straturile 3 si 6 – stabilitate si siguranta, iar straturile 4 si 7 – placaje rezistente la zgarieturi.

Comanda online o pereche de ochelari Polaroid, prin Conga.ro!

Conga.ro garanteaza un proces de cumparare rapid si simplu, preturi mici si produse originale. Comanda perechea de ochelari de soare Polaroid preferata! Iti va fi livrata in timp util,  in toc cu laveta si certificat de garantie.

Despre Conga.ro

Conga.ro by Optiblu este magazinul online de optica medicala, numarul 1 in Romania. Conga.ro, este brand Optical Network, importatorul si distribuitorul Safilo Grup in Romania (Hugo Boss, Carrera, Gucci, Dior, Polaroid, etc). Optical Network este cea mai mare companie de optica medicala din Romania prin divizia de retail (Optiblu, Ono, Klarmann), divizia on line (Conga.ro) si divizia de distributie.

Ne gasesti pe :

Web: http://www.conga.ro

Facebook : https://www.facebook.com/Conga.Romania