Liga 1 si Cupa Ligii gratuit in reteaua RCS & RDS, la Digi Sport

Liga 1 si Cupa Ligii gratuit in reteaua RCS & RDS, la Digi Sport

Toate cele 9 meciuri pe etapa din Liga 1 si Cupa Ligii, cat si urmatoarele sezoane ale celor doua competitii, pana in 2019, vor fi transmise in direct de Digi Sport incepand cu luna februarie. Compania RCS & RDS nu va percepe clientilor sai nici un cost suplimentar la abonamentul de servicii de televiziune prin cablu si satelit,  pentru vizionarea competitiilor sportive.

Iata declaratia directorului de dezvoltare al RCS si RDS.

„Ne bucuram ca le putem oferi in continuare clientilor nostri Liga 1, fara costuri suplimentare, rasplatindu-le in acest fel loialitatea, dar si increderea in serviciile noastre. Prin transmiterea celor doua competitii importante din fotbalul romanesc, le oferim clientilor nostri posibilitatea de a urmari in direct meciurile echipelor preferate, asa cum am avut-o si in ultimii cinci ani tot prin intermediul canalului propriu cu profil sportiv, Digi Sport. In acest fel continuam misiunea de a le oferi abonatilor Digi continut TV de cea mai buna calitate la cele mai avantajoase preturi si, in acelasi timp, ne pastram pozitia de lider pe piata furnizorilor de servicii de televiziune din Romania. ” a declarat Valentin Popoviciu, director dezvoltare RCS & RDS.

Meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii pot fi urmarite si online

Prin intermediul platformei Digi Online, meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii pot fi urmarite si online, pe canalele Digi Sport 1, 2 si 3. Platforma este disponibila gratuit clientilor la serviciile de televiziune si internet de la RCS & RDS. In plus, competitiile vor fi in direct si pe site-ul www.digisport.ro, dar si pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

RCS & RDS – unul din cei mai importanti operatori de telecomunicatii 

RCS & RDS este unul din cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Spania, Italia si  Cehia. Compania este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit, dar si un furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa. Compania detine singura televiziune de stiri in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii locale, 3 canele de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, care difuzeaza cele mai importante competitii sportive din Romania si din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World.

Sursa: .rcs-rds.ro