MASTERBUILD CONTINUA SA GENEREZE VALOARE PE PIATA DE CONSTRUCTII DIN ROMANIA

MASTERBUILD CONTINUA SA GENEREZE VALOARE PE PIATA DE CONSTRUCTII DIN ROMANIA

In data de 28 ianuarie 2021, MASTERBUILD inaugureaza in orasul Baicoi, primul magazin al unui gigant retailer german, cu peste 280 de supermarketuri si 5 centre logistice pe teritoriul Romaniei.

In cadrul amplei lucrari, compania constructii si servicii imobiliare a livrat servicii de antrepriza generala conscious design & build, cu impact redus asupra mediului, reiterandu-si astfel pozitia de jucator important pe piata romaneasca de constructii sustenabile.

Proiectul marca MASTERBUILD a fost unul amplu, intinzandu-se pe mai mult de 10 000 mp, implementandu-se servicii green – de dezvoltare durabila, in conformitate cu normele de protectie a mediului, prin solutii de value engineering, technology-driven, garantand calitate si siguranta la nivel international.

Constructia dispune de 140 de locuri de parcare, statie de incarcare pentru automobilele electrice, sistem de iluminat LED, cu senzor de prezenta, sisteme de recuperare a caldurii integrate in instalatiile de ventilatie, sistem de colectare a apei de izvor.

“Daca fiecare isi face partea lui de treaba in aceasta viata, lumea va deveni locul pe care ni-l dorim.

Mai mult decat atat, pe parcursul derularii proiectului, MASTERBUILD si-a adus contributia, transformand peisajul uitat de timp de pe strada Dunarii, orasul Baicoi, realizand lucrari de reabilitare si modernizare.

Evolutie si Adaptare

“Pentru echipa MASTERBUILD, fiecare proiect reusit reprezinta confirmarea devizei care ne defineste si ne creste totodata: IMPREUNA reusim sa concretizam standardele de calitate ale clientilor nostri, iar provocarile care apar pe parcursul evolutiei lucrarilor, se metamorfozeaza in obiective smart si oportunitati de a ne autodepasi!”

Stefan Vayna, CEO MASTERBUILD

UN MODEL PUTERNIC DE AFACERE

Fondata in 2005, MASTERBUILD este una dintre cele mai puternice companii de dezvoltare imobiliara si constructii de pe piata din Romania.

Dezvolta cu succes parcuri industriale, facilitati de productie, proiecte imobiliare comerciale si proiecte cu functiuni mixte; proiecte speciale, cu grad inalt de specializare, precum:

Fundatii speciale | Camere controlate termic | Compartimente rezistente la foc | Camere curate aka “clean rooms” | Pereti rezistenti la explozie | Acoperisuri verzi | Cladiri verzi certificate international.