Statistici Linkedin 2021 in Romania si Global

Statistici Linkedin 2021 in Romania si Global

Ati inceput deja sa va planificati strategia de marketing pentru retelele sociale pentru 2021? Va intrebati daca LinkedIn ar trebui sa faca parte din strategia dvs.? LinkedIn nu este doar o retea profesionala, ci un loc unde puteti gasi continut valoros. Marketerii de astazi il folosesc nu numai pentru a construi conexiuni profesionale, ci si pentru a cauta continut care ii ajuta sa isi actualizeze tacticile de marketing. Prin urmare, LinkedIn ar trebui sa faca parte din strategia dvs. de marketing.

Numarul utilizatorilor de LinkedIn din Romania a crescut constant de la inceputul anului 2020. Pana in decembrie 2020, numarul persoanelor care foloseau LinkedIn a atins un maxim de 3.014.000 de utilizatori.

Persoanele cu varste cuprinse intre 25 si 34 de ani au fost cel mai mare grup de utilizatori (1 700 000).


Linkedin users in Romania

Find more statistics at NapoleonCat

660 de milioane de utilizatori se afla in reteaua profesionala, din peste 200 de tari. Platforma gazduieste, de asemenea, peste 30 de milioane de companii. Potrivit LinkedIn, rata lor de crestere este de doi membri noi care se alatura pe secunda.

Dintre cei 660 de milioane de membri LinkedIn, Europa are peste 206 milioane de utilizatori. Statele Unite au peste 167 de milioane.

Platforma LinkedIn este disponibila in 24 de limbi.

Reteaua profesionala va permite sa va adresati potentialilor clienti si sa angajati oameni la momentul potrivit si in contextul potrivit.

LinkedIn este platforma numarul 1 pentru companiile Fortune 500, conform cercetarilor efectuate de Universitatea din Massachusetts, Dartmouth. 98% din companiile aflate in Fortune 500 folosesc LinkedIn pentru a-si spune povestile, pentru a recruta si a colabora.

In concluzie, daca nu ai cont pe LinkedIn, este timpul sa iti faci unul! E gratuit!