MediHelp International isi propune o crestere a vanzarilor cu 20% in 2020

MediHelp International isi propune o crestere a vanzarilor cu 20% in 2020

MediHelp International, unul dintre cei mai importanti furnizori de asigurari private de sanatate din Europa Centrala si de Est, are drept obiective pentru 2020 cresterea vanzarilor asigurarilor medicale private cu 20% si implementarea unei strategii de vanzare online a acestora, in contextul in care interesul romanilor este tot mai crescut pentru astfel de beneficii.

Popularitatea tot mai mare de care se bucura asigurarile medicale private in Romania are la baza cresterea nivelului de familiarizare cu avantajele oferite precum si dorinta de a avea grija de sanatate pentru o viata mai buna. Asadar, intelegerea beneficiilor si cresterea nivelului de trai permit romanilor sa opteze pentru cele mai potrivite servicii, care le garanteaza metode inovatoare de tratament si proceduri performante de diagnosticare.

In anul 2019, piata asigurarilor de sanatate a inregistrat o crestere semnificativa de 20%, ceea ce ne arata faptul ca romanii sunt cu adevarat interesati de serviciile medicale de calitate. Astfel, unul dintre obiectivele noastre in 2020 este de a mentine acest ritm de crestere si de a gasi modalitati cat mai accesibile prin care sa le oferim celor interesati posibilitatea de a accesa astfel de produse. Un prim pas in aceasta directie este implementarea unui sistem online de vanzare a planurilor de asigurare medicala privata, spune Elena Ciobanu, Director Operational MediHelp International.

In egala masura, MediHelp International ofera acces la doctori de renume mondial prin intermediul asigurarilor pe care le promoveaza. Astfel, beneficiarii unei asigurari de sanatate au posibilitatea de a programa un consult medical cu un medic specialist din orice parte a lumii. Pacientul este examinat in confortul propriei locuinte, la ora aleasa de acesta, consultul realizandu-se telefonic sau video. La final, acesta primeste un raport medical si recomandari pentru pasii urmatori din procesul de diagnosticare si tratament.

Optiunea de testare genetica se bazeaza pe analiza unei probe de saliva, in functie de care pacientul primeste rezultatul. In urma acestei analize, el beneficiaza de un tratament personalizat, conceput in functie de structura sa genetica. Cu ajutorul platformei de second opinion, MediHelp International doreste sa ofere persoanelor asigurate garantia unui diagnostic corect.

Evolutia constanta a pietei asigurarilor medicale si a nevoilor specifice ale romanilor ne permit sa dezvoltam noi modalitati de a oferi cele mai eficiente instrumente care garanteaza un tratament de calitate. MediHelp International isi adapteaza serviciile la noile standarde tehnologice si pune la dispozitia clientilor sai unele dintre cele mai moderne mecanisme de diagnosticare si tratament, completeaza Elena Ciobanu, Director Operational MediHelp International.

Date de contact

Catalin Serbanoiu
Content Manager
catalin.serbanoiu@nomade.ro
169 Calea Floreasca, X Corp, Floreasca Cube, 2nd floor, district 1, Bucharest