Model de Comunicat de Presa Eveniment

Model de Comunicat de Presa Eveniment

Vrei sa anunti lansarea unui eveniment? Vrei sa iti promovezi evenimentele pe care le organizezi? Fie ca este vorba despre concerte, spectacole, festivaluri, evenimente sportive, workshopuri si cursuri sau evenimente gratuite de prezentare a unui produs sau serviciu, modelele de comunicate de presa de mai jos, iti pot servi drept inspiratie.

Model 1 – Comunicat de Presa Evenimente Culturale

Titlu: Concert extraordinar al [Numele artistului/bandului] in [Data] la [Locatia]

[Data evenimentului], [Ora evenimentului], [Locatia evenimentului] – Suntem incantati sa anuntam un eveniment muzical senzational. [Numele artistului/bandului] va sustine un concert extraordinar, care promite sa fie o experienta muzicala memorabila pentru toti fanii.

Cu o cariera impresionanta si o baza de fani devotati, [Numele artistului/bandului] s-a bucurat de un succes imens in industria muzicala. Concertul lor va fi o ocazie unica pentru publicul din [Locatia evenimentului] sa se bucure de prestatii live incantatoare si sa creeze amintiri de neuitat.

Aceasta productie deosebita va aduce pe scena o combinatie de sunete vibrante, energie contagioasa si performante artistice de top. [Numele artistului/bandului] va interpreta hituri celebre, precum si piese noi si exclusive, oferind astfel un spectacol inegalabil pentru toti cei prezenti.

Detalii despre eveniment:
Data: [Data evenimentului]
Ora: [Ora evenimentului]
Locatie: [Locatia evenimentului]

Biletele pentru acest concert extraordinar vor fi disponibile in curand si pot fi achizitionate online, de la punctele de vanzare autorizate sau direct de la locatia evenimentului. Pentru informatii actualizate cu privire la vanzarea biletelor si preturi, va rugam sa accesati website-ul nostru oficial sau sa urmariti canalele noastre de social media.

Pentru presa si media, va fi asigurat accesul in zona dedicata fotografilor si jurnalistilor. Va rugam sa ne contactati la adresa de email [Adresa de email de contact] pentru a solicita acreditarile necesare si pentru a primi informatii suplimentare despre programul evenimentului.

Va incurajam sa fiti alaturi de noi in aceasta seara speciala de muzica si divertisment. Nu ratati ocazia de a trai un concert de exceptie al [Numele artistului/bandului]. Rezervati-va locurile inainte sa se epuizeze!

Pentru intrebari sau interviuri cu [Numele artistului/bandului], va rugam sa ne contactati prin intermediul adresei de email mentionate mai sus. Suntem bucurosi sa va oferim suportul necesar si sa va punem la dispozitie materiale de presa relevante.

Va multumim pentru interesul acordat si va asteptam cu nerabdare la acest concert extraordinar [Data evenimentului], [Ora evenimentului], [Locatia evenimentului].

Model 2 – Comunicat de Presa Eveniment Lansare Produs/Serviciu

Titlu: Invitatie la un eveniment special: Dezvaluirea celui mai recent [Produs/Serviciu] in [Domeniu de activitate]

[Data evenimentului], [Ora evenimentului], [Locatia evenimentului] – [Numele companiei] are placerea de a va invita sa participati la un eveniment special de dezvaluire, in care vom prezenta cel mai recent [Produs/Serviciu]

Suntem mandri sa anuntam ca [Numele companiei] a lucrat intens in ultimele luni pentru a dezvolta un produs revolutionar care va schimba complet modul in care interactionam cu …… Aceasta inovatie aduce impreuna cele mai avansate …….pentru a oferi utilizatorilor o experienta unica si inegalabila.

Evenimentul va fi o oportunitate unica pentru ……… in domeniul …… sa descopere si sa experimenteze in premiera aceasta noua …….

Detalii despre eveniment:
Data: [Data evenimentului]
Ora: [Ora evenimentului]
Locatie: [Locatia evenimentului]

Agenda evenimentului:

  • Cuvant de deschidere si prezentare a ……[Numele companiei]
  • Prezentare detaliata a [Produs/Serviciu]
  • Demonstratii practice si…………….
  • Sesiuni de intrebari si raspunsuri
  • Oportunitati de interactiune si networking

Pentru a participa la acest eveniment special, va rugam sa confirmati prezenta dvs. la adresa de email [Adresa de email de contact] pana la data de [Data limita pentru confirmare].

in cazul in care sunteti interesat sa acoperiti evenimentul si aveti nevoie de materiale suplimentare, interviuri cu experti sau alte informatii, va rugam sa ne contactati la adresa de email mentionata mai sus. Suntem pregatiti sa va oferim suportul necesar si sa va furnizam materiale de presa relevante.

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu nerabdare sa va intampinam la acest eveniment deosebit si sa va dezvaluim ……..ce va marca un nou standard in …..

Cu stima,

[Echipa de comunicare]
[Numele companiei]
[Adresa companiei]
[Numar de telefon de contact]
[Adresa de email de contact]
[Website-ul companiei

Vrei sa publici comunicate de presa online?

Publicam comunicate de presa pe Biz Wizz!  Afla aici cum trebuie sa procedezi: https://biz-wizz.ro/category/comunicate-de-presa/

Vezi si oferta cu pachete de Comunicate de Presa la pret redus: https://biz-wizz.ro/pachete-publicare-comunicate-de-presa/