Muncesti de acasa? Foloseste Google Drive, Docs, Sheets pentru a colabora online cu colegii

Muncesti de acasa? Foloseste Google Drive, Docs, Sheets pentru a colabora online cu colegii

Cauti instrumente sau platforme de colaborare online? Iti recomand Google Drive si aplicatiile Google Docs, Google Sheets.

Cu Google Drive poti stoca pana la 15 GB gratuit. Poti da acces colegilor si colaboratorilor la fisere foto, video, documente text, pdf, fisiere excel si prezentari.

Folosind optiunile Google Docs (corespondentul word), Google Sheets (corespondentul Excel), Google Slides (corespondentul Power Point), puteti sa scrieti, sa editati si sa colaborati oriunde va aflati. Gratuit.

Puteti sa convertiti fisiere Word sau Excel in formatul acceptat de Google Docs si Google Sheets si invers.

Puteti crea foldere in care sa grupati documentele. Puteti sa dati acces la aceste fisiere doar anumitor persoane sau acces oricui are linkul catre document / folder.

Documentele, fisierele tip excel, imaginile si videoclipurile pot fi accesate si editate oricand si de oriunde: de pe telefon, tableta sau de pe computer, chiar si atunci cand nu exista conexiune la Internet.

Managerii pot colabora cu angajatii si partenerii in timp real si pot discuta pe baza datelor introduse si prelucrate.

Folosind Google Sheets si Google Docs toti utilizatorii care au acces pot lucra pe acelasi document in acelasi timp.

Cu Google Sheets ai acces la aceleasi functii si optiuni prezente in Office Excel simplificând sarcinile de rutina. Cu foile de calcul Google poti evidentia datele cu ajutorul graficelor si al diagramelor colorate, economisi timp cu formulele incorporate, tabelele pivot si optiunile de formatare conditionata.

Modificarile se salveaza automat pe masura ce sunt editate in foaia de calcul sau in documentul text. De asemenea, se poate  folosi istoricul pentru a vedea versiunile vechi fisierului, ordonate dupa data si dupa numele persoanei care a modificat.

Google Drive si optiunile aferente permite stocarea datelor in siguranta, o colaborare eficienta intre membrii firmei si management.

Accesul online, de pe dispozitive fixe si mobile, salvarea automata a datelor, accesul mai multor utilizatori prin invitatie,  prelucrarea datelor de catre mai multi utilizatori in acelasi timp sunt optiuni extrem de utile intr-o companie.

In ultimii ani, multe companii fie ofera angajatilor optiunea de a munci cateva zile de acasa lunar, fie au desfiintat sediile si tin legatura cu angajatii online, fie lucreaza partial cu colaboratori externi.

De asemenea, in contextul actual, al pandemiei, astfel de programe de colaborare online, sunt foarte utile companiilor din intreaga lume.

Gasiti mai multe informatii aici:

https://www.google.com/drive/

https://www.google.com/intl/ro/docs/about/

https://www.google.com/intl/en_US/sheets/about/